Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj! A refuzat Naționala României

Updated on septembrie 13, 2017 Dan Petrescu s-a întâlnit marți cu oficiali ai Federației Române de Fotbal pentru preluarea echipei Naționale. Răzvan Burleanu a venit la Cluj pentru a discuta cu Petrescu dar antrenorul CFR a refuzat propunerea.

”Are contract pe doi ani și și-l va duce până la capăt. Mă bucură faptul că se discută despre el, înseamnă că toate lumea-i recunoaște valoarea. Acest lucru se vede și din jocul echipei, și din locul pe care-l ocupăm acum. El este un om de mare caracter, îi place la Cluj, are o echipă foarte puternică în jurul lui.

Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj! A refuzat Naționala României 1

Rămâne la CFR și își va duce contractul la bun sfârșit. Îi place atmosfera de la club. Este un proiect construit în jurul său. Ieri a avut loc o întâlnire, mai multe amănunte nu pot să vă dau, concluzia este că rămâne la noi. Nu s-a luat în calcul varianta ca el să antreneze și la CFR și la națională”, a declarat Iuliu Mureșan, la Digi Sport Matinal.

În această seară, Daum este aşteptat să revină la Bucureşti, iar joi ar putea avea loc discuţia în care se va pune la punct modul despărţirii. De altfel, el şi Burleanu sunt înţeleşi de principiu să se despartă, iar vineri este anunţată o şedinţă a Comitetului Executiv în care să se ia act de despărţirea de Daum.

error: Content is protected !!