Cluj: Spectacol DoR Live, de două ori sold-out în București

Updated on septembrie 1, 2017 Prietenii de la DoR (Decât o Revistă) revin toamna aceasta în Cluj cu un format de show care a fost de două ori sold-out în București: DoR Live.

DoR Live e un spectacol care transpune pe scenă conceptul și dinamica unei reviste, alături de unii dintre cei mai creativi și relevanți jurnaliști și artiști ai momentului. Timp de aproape două ore vei fi parte dintr-o experiență pe care o trăiesc doar cei din sală: 20-25 de momente scurte, de la muzică live, la teatru, film, dans și lectură, care împreună construiesc o revistă vie.

Cluj: Spectacol DoR Live, de două ori sold-out în București 1

Show-ul din Cluj-Napoca are loc joi, 14 septembrie, de la 19:30, la Cinema Florin Piersic și va fi urmat de o petrecere a cărei locație o vom anunța în cel mai scurt timp.

Cu tema Noi și Ei, ediția aceasta va fi construită din povești despre „noi” și povești despre „ceilalți”, unde „ceilalți” înseamnă de la oameni pe care îi evităm, la oameni de care ne temem sau pe care nu-i cunoaștem. Vino să vezi un scurtmetraj premiat la TIFF 2017 și aplaudat la festivaluri mari din țară, slam poetry, un moment de dans cu una dintre cele mai cunoscute artiste ale momentului și multe altele.

La o revistă live, nu știi dinainte ce se întâmplă, și nici n-o poți vedea din nou, pentru că nu înregistrăm niciodată cap-coadă. Show-ul nu se înregistrează, nu se transmite online și nu se va repeta niciodată în această formulă. Experiența este una singulară, construită special pentru Cluj și în majoritate cu artiști locali.

Venim la Cluj din mai multe motive. Sigur că mâncarea e printre ele — posibilitatea de a găsi mangalița e mult mai mare acolo. Dincolo de asta, DoR are mulți prieteni dragi în Cluj: abonați, colaboratori – scriitori, fotografi, ilustratori -, oameni care muncesc să facă societatea românească mai bună. Forța Clujului ne inspiră. Pe scurt, ne simțim ca acasă și abia așteptăm să revenim în septembrie.

error: Content is protected !!