Cluj: FCSB blocată pe aeroport

Updated on septembrie 20, 2017 Vremea urâtă de afară i-a ținut pe jucătorii de la FCSB aproape două ore pe aeroportul Otopeni.  FCSB avea programată plecarea cu o cursă de linie spre Cluj, la ora 18:50, dar decolarea de pe aeroportul Henri Coandă a fost amânată în două rânduri, din cauza condiţiilor meteo.

În jurul orei 20:00, jucătorii şi stafful aşteptau unda verde pentru a decola spre Cluj, acolo unde îi aşteaptă partida de joi, cu CFR, informează digisport.ro

Cluj: FCSB blocată pe aeroport 1

În cele din urmă FCSB a decolat spre Cluj cu o întârziere de o oră şi 40 de minute. Delegaţia vicecampioanei va ajunge la Cluj în jurul orei 21:50

CFR Cluj şi FCSB, principalele favorite la titlu, se vor întâlni joi, de la 21:00 pe stadionul dr. Constantin Rădulescu.

Dan Petrescu spune că nu este un meci care să conteze prea mult pentru clasament, deoarece campionatul este abia la început:

”Este un meci important pentru mine. În rest, nu cred că este aşa important pentru clasament. Vom mai juca cu Steaua şi în retur, şi în play-off. Deci mai e mult până departe. Mă bucur că s-au vândut toate biletele. Nici dacă veneau Bayern sau Barcelona nu cred că se vindeau toate biletele. Dar Steaua umple stadioanele peste tot pe unde joacă”, a declarat Dan Petrescu.

error: Content is protected !!