Aeroportul Cluj: Tarom a reluat zborurile spre București. Vezi cât costă un bilet de avion la preț promoțional:

Updated on septembrie 1, 2017 Compania Aeriană Tarom reia zoborurile interne dintre Cluj Napoca și București cu o frecvență de cinci zboruri pe săptămână.

Aeroportul International ,,Avram Iancu” Cluj, regie autonomă aflată sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, aduce la cunostinta persoanelor interesate care urmează să călătorească în scop personal, turistic si de afaceri, programul zborurilor operate din si spre Cluj-Napoca, valabil pentru perioada 1 – 30 septembrie 2017.

Aeroportul Cluj: Tarom a reluat zborurile spre București. Vezi cât costă un bilet de avion la preț promoțional: 1

Principalul element de noutate care vizează miscările aeroportuare din prima lună a Toamnei 2017 îl constituie reluarea zborurilor operate de către compania aeriană Tarom pe ruta Otopeni-Cluj-Otopeni, cu o frecventă de 5 zboruri pe săptămână. Astfel, clujenii care doresc să ajungă în capitala României au posibilitatea programării zborului după un orar extrem de flexibil, în intervalul 6.15 si 19.00.

În prezent, de pe Aeroportul International ,,Avram Iancu” Cluj sunt operate, în mod regulat, peste 40 de destinatii, către 21 de tări din Europa si Orientul Mijlociu, numărul acestora fiind într-o continuă evolutie datorită adresabilitătii tot mai crescute a pasagerilor care aleg să zboare din/spre Cluj.

Un bilet de avion cu TAROM costă, la preț promoțional, 44.47 de euro. Economy basic este 82.97 iar la Business 177.97 euro.

Aeroportul Cluj: Tarom a reluat zborurile spre București. Vezi cât costă un bilet de avion la preț promoțional: 2 la

Totodată, programul de vară al zborurilor charter, aflate în operare si în această perioadă, cuprinde zece destinatii turistice, din trei tări: Grecia (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania, Santorini), Hurghada (Egipt) si Turcia (Antalya).

error: Content is protected !!