Untold Cluj. Primele mesaje ale artiștilor care vor concerta aici:

(Last Updated On: August 3, 2017)

De astăzi Clujul trece pe ora de distracție. Untold Festival, ediția a treia, reprezintă o investiție de 10 milioane de euro,  jumătate din această sumă fiind asigurată din biletele vândute pentru festival. Pe Facebook, artiștii care vor fi pe scenele Untold au început să posteze mesaje de festival.

Pe Facebook,Hardwell: „Can’t wait to tour again this weekend! Macedonia, Romania, Sweden and Ibiza here I come!”

Untold se desfasoara intre 3 si 6 august, in inima orasului Clujului, pe Cluj Arena, lucru care-i nemultumeste pe mai multi localnici. Astfel ca in jur de 1000 de personoane au semnat o petitie online prin care cer mutarea festivalului Untold in afara orasului , pe motiv ca evenimentul ingradeste dreptul locuitorilor la oras, prin ocuparea abuziva a spatiilor publice.

In replica, edilul Clujului Emil Boc spune ca beneficiile prezentei festivalului Untold in oras sunt mai mari decat dezavantajele si ca municipalitatea a luat masuri pentru a diminua disconfortul produs cetatenilor de acest eveniment.

Axwell Λ Ingrosso: Romania tonight Λ See you at Untold!!

Tudor Chirilă:  Aveti aici versurile de la piesele noi pe care le vom canta la UNTOLD. Aveti timp sa le invatati pana maine seara la 20:30

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!