Jurnalist: „Un secol de la Unire şi ajungi mai greu de la Cluj la Bucureşti, decât de la Cluj la Budapesta … O coloană enormă de maşini s-a format undeva pe drumul dintre Tg Mureş şi Cluj. Cauza?”

Updated on august 18, 2017 Tot mai mulți fac legătură între 100 de ani de la Marea Unire și lipsa de dezvoltare a României. Dacă anii comunismului sunt demult trecuți la pierdere, frustrarea crește când compari averile celor care ne conduc și lipsa unor amărâte de autostrăzi.

Pe Facebook,  jurnalistul Vlad Mixich: „O coloană enormă de maşini s-a format undeva pe drumul dintre Tg Mureş şi Cluj. Cauza? O prăpădită de trecere peste o cale ferată e atât de denivelată încât fiecare maşină trebuie să încetinească foarte mult. Problema s-ar rezolva într-o zi-două, ar trebui să fie un mizilic cu tehnologia existentă în 2017. Nu şi la noi… aşa că oamenii aşteaptă cu orele în trafic.

Jurnalist: „Un secol de la Unire şi ajungi mai greu de la Cluj la Bucureşti, decât de la Cluj la Budapesta ... O coloană enormă de maşini s-a format undeva pe drumul dintre Tg Mureş şi Cluj. Cauza?” 1

Când mai vedeți la TV un mare mahăr luptând cu străinii şi umflat de grija poporului, să ştiți că-i doare-n cur de noi. Un secol de la Unire şi ajungi mai greu de la Cluj la Bucureşti, decât de la Cluj la Budapesta”.

error: Content is protected !!