Foto Cluj: „Unul dintre cele mai noi ansambluri rezidenţiale, Grand Hill Residence, se îndreaptă cu paşi repezi spre finalizare. „Apartamentele se vând finisate, cu încălzire în pardoseală, iar priveliştile panoramice vă vor încânta fiecare seară de după muncă”

Updated on septembrie 8, 2017 O altă serie de apartamente noi în Cluj vor fi disponibile în curând. Apartamentele sunt situate în inima cartierului Bună Ziua, la  Grand Hill Residence.

Pe Facebook, Coldwell Banker Transilvania a adăugat fotografii cu mesajul: „Unul dintre cele mai noi ansambluri rezidenţiale din Cluj, Grand Hill Residence se îndreaptă cu paşi repezi spre finalizare.

Foto Cluj: „Unul dintre cele mai noi ansambluri rezidenţiale, Grand Hill Residence, se îndreaptă cu paşi repezi spre finalizare. „Apartamentele se vând finisate, cu încălzire în pardoseală, iar priveliştile panoramice vă vor încânta fiecare seară de după muncă” 1

Foto Cluj: „Unul dintre cele mai noi ansambluri rezidenţiale, Grand Hill Residence, se îndreaptă cu paşi repezi spre finalizare. „Apartamentele se vând finisate, cu încălzire în pardoseală, iar priveliştile panoramice vă vor încânta fiecare seară de după muncă” 2

Apartamentele se vând finisate, cu încălzire în pardoseală, iar priveliştile panoramice vă vor încânta fiecare seară de după muncă”

Dacă eşti în căutarea unui apartament nou, cu un design modern, spaţii luminoase şi finisaje de calitate, îl vei găsi la Grand Hill Residence!
Amplasarea ansamblului a fost aleasă cu mare atenţie, pentru ca tu să te poţi bucura de tot confortul unei locaţii urbane fără a renunţa la liniştea de care ai nevoie după o zi lungă de muncă. Situat în inima cartierului Bună Ziua, pe o proprietate în suprafaţă totală de 4,455 mp, complexul Grand Hill include o clădire cu o amprentă de circa 1,015 mp deservită de spaţii verzi, căi de acces şi locuri de parcare exterioare pe o suprafaţă de circa 3,440 mp.

Organizată pe 13 nivele, fiecare cu suprafaţă utilă de circa 796 mp, clădirea este compusă din:

Foto Cluj: „Unul dintre cele mai noi ansambluri rezidenţiale, Grand Hill Residence, se îndreaptă cu paşi repezi spre finalizare. „Apartamentele se vând finisate, cu încălzire în pardoseală, iar priveliştile panoramice vă vor încânta fiecare seară de după muncă” 3

Subsol 1, respectiv Subsol 2 – parcare acoperită, casa scărilor, casa lifturilor
Parter – 2 apartamente cu 1 camera, 8 apartamente – 2 camere, 2 apartamente cu 3 camere, lobby
Etajele 1, până la 8 – 2 apartamente cu 1 camera, 8 apartamente cu 2 camere, şi 4 apartamente cu 3 camere
Etajul 9, respectiv 10 – 2 apartamente cu 1 camera, 6 apartamente cu 2 camere, şi 4 apartamente cu 3 camere
Imobilul beneficiază de patru ascensoare pentru persoane care circulă de la subsol până la ultimul etaj.

O Comunitate Modernă care Îmbina Rafinamentul cu Dotările Exclusiviste!
Apartamentele au fost gândite în cel mai mic detaliu astfel încât să răspundă nevoilor oricărei familii moderne. Pe lângă spaţii largi, armonioase şi luminoase, locuinţele vor oferi şi o panoramă superbă asupra întregului oraş. Fiecare apartament dispune de un balcon generos proiectat pe lăţime astfel încât să permită transformarea acestuia într-un spaţiu de relaxare pentru toată familia.

Foto Cluj: „Unul dintre cele mai noi ansambluri rezidenţiale, Grand Hill Residence, se îndreaptă cu paşi repezi spre finalizare. „Apartamentele se vând finisate, cu încălzire în pardoseală, iar priveliştile panoramice vă vor încânta fiecare seară de după muncă” 4

Amenajări Interioare de Primă Clasă
Apartamentele se vor preda finisate cu materiale premium. Finisajele includ:

Uşi de intrare şi de interior
Centrală termică
Aparataj electric (prize şi întrerupătoare)
Încălzire în pardoseală

Pardoseală din gresie pentru holuri, bucătării şi băi, respectiv din parchet pentru celelalte încăperi
Băi amenajate şi complet utilate cu gresie, faianţă, obiecte sanitare, accesorii.

Pentru amenajările interioare, dezvoltatorul va pune la dispoziţia cumpărătorilor două seturi complete de finisaje, de diferite stiluri şi nuanţe, astfel ca viitorul proprietar să îşi poată alege stilul decorativ în funcţie de preferinţele personale.

Fiecare apartament se bucură de multa lumina naturală, asigurată de spaţiile vitrate mari, şi are o terasă deschisă cu o suprafaţa practică care va permite amenajarea acesteia într-un spaţiu funcţional de răsfăt în aer liber.

Contact Grand Hill Residence
Adresa: Str. Trifoiului nr. 22-28, Cluj-Napoca, jud. Cluj 400478
Tel: 0786 – 884 – 884

error: Content is protected !!