FIBA EuroBasket 2017. Hai la Cluj să vezi un spectacol total de baschet!

Updated on august 10, 2017 FIBA EuroBasket 2017 este principala competiție de baschet din Europa. Evenimentul care va aduce la un loc cele mai importante nume din cele mai bune 24 echipe naționale masculine din Europa va avea drept miză desemnarea unei noi Campioane Europene.

Unul dintre cele patru orașe care vă găzdui Faza Grupelor FIBA EuroBasket 2017 e Cluj-Napoca. De pe 1 până pe 8 Septembrie, șase echipe se vor bate pentru un loc în finala FIBA EuroBasket 2017 care va avea loc la Istanbul.

FIBA EuroBasket 2017. Hai la Cluj să vezi un spectacol total de baschet! 1

 

Turneul final european va aduna la start cele mai valoroase 24 de reprezentative masculine ale Batranului Continent, faza grupelor urmand sa se desfasoare in patru tari – Turcia, Finalnda, Israel si Romania.

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca va gazdui, in perioada 1-7 septembrie 2017, meciurile din Grupa C, serie in care au fost distribuite prin tragere la sorti reprezentativele Spaniei, Croatiei, Cehiei, Ungariei, Romaniei si Muntenegru.

Vezi video aici:

Vezi aici Video:

Biletele se pot cumpăra de astăzi pe www.eurobasket2017tickets.ro sub formă de abonamente la cele 5 meciuri ale României sau la toate cele 15 meciuri ale giganților Europei ce se vor disputa la Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!