„Felicitări tuturor celor din Cluj, atât antreprenorilor care au organizat cât și administrației Boc, care au făcut posibil un festival de o asemenea anvergură precum Untold”, antreprenor cu origini germane și române din București

Updated on august 11, 2017 Hilde Brandl, antreprenor cu origini germane și române din București, a rămas impresionată de organizarea Untold.

Pe Facebook, Hilde Brandl a scris: „Felicitări tuturor celor din Cluj, atât antreprenorilor care au organizat cât și administrației Boc, care au făcut posibil un festival de o asemenea anvergură precum Untold.

„Felicitări tuturor celor din Cluj, atât antreprenorilor care au organizat cât și administrației Boc, care au făcut posibil un festival de o asemenea anvergură precum Untold”, antreprenor cu origini germane și române din București 1

„Felicitări tuturor celor din Cluj, atât antreprenorilor care au organizat cât și administrației Boc, care au făcut posibil un festival de o asemenea anvergură precum Untold”, antreprenor cu origini germane și române din București 2

Citesc acum că veniturile totale au fost de peste 23 de milioane de euro, un succes financiar fără precedent în România.
Cluj-Napoca este administrat de o administrație competentă care înțelege foarte bine epoca în care ne aflăm.
Să vă mai spun că în aceeași perioadă doamna Firea vrea să organizeze la București Festivalul … “Pasărea măiastră?”, ce urmează a toca milioane de lei de la buget? NU vă mai spun”.

Am plecat din România când aveam 5 ani și am revenit în anul 1995 pentru un an de facultate, de arhitectură. Atunci am simțit de ce toți anii aștia am avut acel sentiment de legătură cu România. Deși am trăit în Germania peste 30 de ani, țară pe care o iubesc, mi-am dat seama că rădăcinile mele până la urmă sunt aici.

error: Content is protected !!