„Clujul cu Flori”, eveniment astăzi: „V-aţi plictisit de vechile flori şi plante ornamentale? Sau aţi vrea numai să daţi o nouă culoare locuinţei? Sau pur şi simplu vreţi să fiţi mai bogat cu plantă?”

Updated on august 19, 2017 Sâmbătă, între 10:00 și 13:00, sunteți invitați pe strada Mihai Kogălniceanu să faceți schimb de flori.

Organizatorul Clujul cu Flori a scris pe Facebook: „V-aţi plictisit de vechile flori şi plante ornamentale? Sau aţi vrea numai să daţi o nouă culoare locuinţei? Sau pur şi simplu vreţi să fiţi mai bogat cu plantă?

„Clujul cu Flori”, eveniment astăzi: „V-aţi plictisit de vechile flori şi plante ornamentale? Sau aţi vrea numai să daţi o nouă culoare locuinţei? Sau pur şi simplu vreţi să fiţi mai bogat cu plantă?” 1

În cadrul celei de a 8-a ediţii a Zilelor Culturale Maghiare, Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Clujului va organiza un eveniment în cadrul căruia toţi cei interesaţi vor avea posibilitatea de a schimba flori şi plante ornamentale. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 19 august între orele 10:00-13:00, la standul “Clujul cu flori” care va fi amplasat pe str. Mihai Kogălniceanu.

„Clujul cu Flori”, eveniment astăzi: „V-aţi plictisit de vechile flori şi plante ornamentale? Sau aţi vrea numai să daţi o nouă culoare locuinţei? Sau pur şi simplu vreţi să fiţi mai bogat cu plantă?” 2

(foto: Clujul cu Flori)

Acest eveniment face parte din proiectul “Clujul cu flori” iniţiat de Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Clujului la începutul acestei veri. Scopul acestei mişcări este ca, cu participarea cetăţenilor, să creeze o imagine urbană frumoasă şi curată, demnă de un oraş european. Suntem convinşi că împreună vom reuşi să îmbrăcăm oraşul în flori, astfel facându-l mult mai frumos, mai plăcut ochiului şi mai viabil. Pentru promovarea acestui proiect şi a Asociaţiei în general, vom fi prezenţi cu stand şi program la Zilele Culturale Maghiare.

Despre Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Clujului şi despre mişcarea “Clujul cu flori” puteţi afla mai multe accesând linkul www.orasulfrumos.ro

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!