Cluj: Votezi? „Treceri de pieton la nivel cu asfaltul de drum plus inscriptionare de avertizare pentru pietoni pe trecerea de pietoni in scris ca si in tarile occidentale”

Updated on august 29, 2017 Sanda Varga propune în cadrul concursului de proiecte, „Bugetare participativă”, organizat de Primărie, proiectul „Treceri de pieton la nivel cu asfaltul de drum plus inscriptionare de avertizare pentru pietoni pe trecerea de pietoni in scris ca si in tarile occidentale”. Proiectul este estimat la 150,00 de euro.

„Treceri de pieton la nivel cu asfaltul de drum plus inscriptionare de avertizare pentru pietoni pe trecerea de pietoni in scris ca si in tarile occidentale”.
Cluj: Votezi? „Treceri de pieton la nivel cu asfaltul de drum plus inscriptionare de avertizare pentru pietoni pe trecerea de pietoni in scris ca si in tarile occidentale” 1
Cluj: Votezi? „Treceri de pieton la nivel cu asfaltul de drum plus inscriptionare de avertizare pentru pietoni pe trecerea de pietoni in scris ca si in tarile occidentale” 2

Sanda Varga: „Treceri de pieton la nivel cu asfaltul de drum plus inscriptionare de avertizare pentru pietoni pe trecerea de pietoni in scris ca si in tarile occidentale. Tot odata reducerea a inaltimii bordurilor la capat de trotuare la nivelul asfaltului pentru a facilita accesul tuturor persoanelor pentru a le usura viata in societatea urbana..ex..carucioare copii,trolare,carucioare cumparaturi,scaun rulant”.

DE CE AR TREBUI SPRIJINITĂ/IMPLEMENTATĂ
Peste tot in CLUJ-NAPOCA sunt borduri inalte chiar foarte inalte.

Primăria Cluj: TU DEPUI PROIECTE
17 Iulie – 20 August
NOI ANALIZĂM
21 August – 1 Octombrie
TU VOTEZI
2 Octombrie – 19 Noiembrie
NOI IMPLEMENTĂM
Începând din 2018

AMPLASAMENTUL PROIECTULUI
Tot orasul

error: Content is protected !!