Cluj: Votezi? „Stâlpi pietonali ornamentali cu indicatoare stradale” O armonizare a imaginii de ansamblu al Clujului, ca oraș medieval

Updated on august 28, 2017 Ioana Ramona Petrisor propune în cadrul concursului de proiecte, „Bugetare participativă”, organizat de Primărie, proiectul „Stâlpi pietonali ornamentali cu indicatoare stradale”. Proiectul este estimat la 150,00 de euro.

Ioana Ramona Petrisor: Proiectul propus constă în montarea unor stâlpi ornamentali noi, pe care urmează să fie amplasate indicatoare stradale, tip săgeată, inscripționate cu denumiri de străzi.
Aceste elemente stradale au:
1. o utilitate informativă-stâlpii vor contribui la o deschidere mai mare față de turismul din orașul nostru, ușurându-i pe vizitatori în orientarea lor pe străzile acestui oraș fermecător. Totodată aceste indicatoare vor veni în beneficiul serviciilor poștale, de curierat sau de taximetrie.

Cluj: Votezi? „Stâlpi pietonali ornamentali cu indicatoare stradale” O armonizare a imaginii de ansamblu al Clujului, ca oraș medieval 1

2. o utilitate ornamentală-montarea acestor stâlpi va asigura din acest punct de vedere o armonizare a imaginii de ansamblu al Clujului, ca oraș medieval. Atât aliajul metalic din care sunt realizați stâlpii, cât și design-ul plăcuțelor inscripționate, vor readuce eleganța și clasicul de odinioară acestui oraș vechi.

Stâlpi asemănători au fost montați în mai multe orașe ale țării, cum ar fi: Sinaia și Iași, dar și în marile metropole ale Europei, precum Paris sau Viena, oferind o bună și eficientă orientare turistică.

DE CE AR TREBUI SPRIJINITĂ/IMPLEMENTATĂ
Cluj-Napoca e un oraș cu o dezvoltare uimitoare, ce se îndreaptă cu pași repezi spre era digitală, dar în același timp prin implementarea acestui proiect se va păstra eleganța istorică a orașului, pe de-o parte, iar pe de altă parte, va ajuta la fluidizarea traficului și deplasarea rapidă a locuitorilor și turiștilor în direcția dorită.

Primăria Cluj: TU DEPUI PROIECTE
17 Iulie – 20 August
NOI ANALIZĂM
21 August – 1 Octombrie
TU VOTEZI
2 Octombrie – 19 Noiembrie
NOI IMPLEMENTĂM
Începând din 2018

AMPLASAMENTUL PROIECTULUI
Proiectul este unul ce vizează centrul orașului și bulevardele principale, cu posibilitate de extindere.

error: Content is protected !!