Cluj: Votezi? „Înlăturare garduri metalice din jurul blocurilor”

Updated on august 24, 2017 Adela Pop propune în cadrul concursului de proiecte, „Bugetare participativă”, organizat de Primărie, proiectul „Înlăturare garduri metalice din jurul blocurilor”. Proiectul este estimat la 50.000 de euro.

„De cativa ani asociatiile de proprietari au inceput sa ingradeasca spatiul verde din jurul blocurilor. Propun inlaturarea acestor garduri inestetice si fara un scop evident. Executia gresita a unora dintre acestea cu tepii in sus dau aspectul unui gard cu sarma ghimpata.

Cluj: Votezi? „Înlăturare garduri metalice din jurul blocurilor” 1

Clujul pierde din aspectul deschis si natural trotuarele transformandu-se intr-un labirint printre garduri metalice. In tarile vestice nu exista asemenea garduri, si acolo unde sunt au o inaltime simbolica. Cred ca gardurile vii sunt,suficiente,frumoase si sanatoase. Sa dam jos gardurile dintre noi si nu sa construim altele.

DE CE AR TREBUI SPRIJINITĂ/IMPLEMENTATĂ
Gardurile metalice sunt inestetice,nu au o utilitate reala,copiilor le este greu sa se joace in spatele blocurilor trebuind sa escaladeze aceste garduri.Odata strecurate dincolo de gardul metalic curatenia stradala devine foarte anevoioasa. Gardurile verzi sunt mult mai frumoase si potrivite.

 

Primăria Cluj: TU DEPUI PROIECTE
17 Iulie – 20 August
NOI ANALIZĂM
21 August – 1 Octombrie
TU VOTEZI
2 Octombrie – 19 Noiembrie
NOI IMPLEMENTĂM
Începând din 2018

AMPLASAMENTUL PROIECTULUI
Blocurile care au spatiul verde ingradit cu garduri metalice”.

error: Content is protected !!