Cluj: Votezi? „COPACI IN CURTILE SCOLILOR”…„ In prezent, in curtea scolii betonul primeaza. Nu gasesti un loc sa stai la umbra, sa te intinzi pe iarba. Propun plantarea de copaci in toate curtile scolilor”

Updated on august 17, 2017 Matei Cristian, propune în cadrul concursului de proiecte, „Bugetare participativă”, organizat de Primărie, „COPACI IN CURTILE SCOLILOR”. Proiectul este estimat la 150,000 de euro.

„Salut decizia primariei de a deschide curtile scolilor! Urmatorul pas este transformarea acestor spatii in niste zone mai atractive. In prezent, in curtea scolii betonul primeaza. Nu gasesti un loc sa stai la umbra, sa te intinzi pe iarba. Propun plantarea de copaci in toate curtile scolilor.

Cluj: Votezi? „COPACI IN CURTILE SCOLILOR”...„ In prezent, in curtea scolii betonul primeaza. Nu gasesti un loc sa stai la umbra, sa te intinzi pe iarba. Propun plantarea de copaci in toate curtile scolilor” 1

DE CE AR TREBUI SPRIJINITĂ/IMPLEMENTATĂ
– Curtea scolii ar trebui sa fie un spatiu de recreere si odihna. Ea ar trebui sa se asemene unui parc, nu unui parking.
– Vara este imposibil sa stai intr-o curte de beton fara umbra. Degeaba ai curtea scolii deschisa vara, nimeni nu merge acolo sa stea in arsita.

AMPLASAMENTUL PROIECTULUI
La toate scolile din Cluj-Napoca.”

error: Content is protected !!