Cluj: Va fi din nou NEBUNIE! 62.000 de bilete vândute pentru Eurobasket2017. Spania vine cu toate vedetele! Vezi cât costă un bilet:

Updated on august 26, 2017 Va fi din nou nebunie la Cluj. De la 1 septembrie va începe EuroBasket 2017, iar la Sala Polivalentă se vor juca meciurile grupei C, formată din Croația, Cehia, Ungaria, Muntenegru și România.

”S-au vândut peste 62.000 de bilete, sigur că ne dorim să le vindem pe toate şi fac un apel către fanii noştri să-şi asigure din timp tichetele de intrare. Cel mai frumos ar fi să avem sala plină la fiecare meci al României”, a declarat Horia Păun, pentru News.ro.

Spania, campioana en-titre anunță o distribuție fantastică la Cluj. Practic, tot ceea ce are mai bun baschetul spaniol va fi pe parchetul Polivalentei: frații Pau și Marc Gasol, Ricky Rubio, Sergio Rodriguez, Alex Abrines, Juan Carlos Navarro, Fernando San Emeterio, potrivit tvr.ro.

Cluj: Va fi din nou NEBUNIE! 62.000 de bilete vândute pentru Eurobasket2017. Spania vine cu toate vedetele! Vezi cât costă un bilet: 1

Croația, cu un titlu de vicecampioană olimpică, un bronz la Mondiale și două prezențe pe podium la Europene în palmares, va alinia o echipă din care nu vor lipsi starurile Bogdan Bogdanovic, Dario Saric, Dragan Bender. Tomas Satoransky de la Washington Wizards este liderul naționalei cehe, care termina ediția trecută a Eurobasket pe poziția a șaptea, iar Ungaria îl are în lot pe Adam Hanga, proaspăt transferat la Barcelona, cel mai bun jucător defensiv al Euroligii în ultimul sezon. Din echipa Muntenegrului ies în evidență Bojan Dubljevic, de la Valencia (noua campioană a Spaniei), MVP-ul ultimei Finale a Ligii spaniole, Tyrese Rice și Nikola Vucevic, din NBA.

Liderul și căpitanul României este Vlad Moldoveanu, campion național cu ‘U’ Cluj în acest sezon, fost jucător în primele ligi din Italia, Franța, Polonia și în Euroligă, actualmente component al formației Demir Inșat Buzukcekmece din Istanbul.

Programul complet al partidelor din grupa C este următorul: România – Cehia (ora 20.30), Ungaria – Croaţia (15.00), Spania – Muntenegru (17.45, în 1 septembrie), Croaţia – România (20.30), Muntenegru – Ungaria (15.00), Cehia – Spania (17.45, 2 septembrie), Muntenegru – Croaţia (17.45), Spania – România (20.30), Ungaria – Cehia (15.00), 4 septembrie), Croaţia – Spania (17.45), Cehia – Muntenegru (15.00), România – Ungaria (20.30, 5 septembrie) şi Cehia – Croaţia (15.00), Ungaria – Spania (17.45), Muntenegru – România (20.30, 7 septembrie).

Toate partidele vor fi transmise în direct de TVR şi TVR HD.

Cele mai ieftine bilete costă 50 de lei şi includ oferta de 1+1, preţurile fiind crescătoare în funcţie de categorie. De asemenea, abonamentele de tipul ”follow my team”, pentru meciurile României, pornesc de la 200 de lei, cele mai scumpe abonamente fiind de 1.400 de lei, la categoria I, cu acces la toate cele 15 meciuri din grupa C. Toate tipurile de bilete şi abonamente disponibile pot fi achiziţionate online, dar şi de la casieria Sălii Polivalente din Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!