Cluj: Ultimele două apartamente – cu 3, respectiv 4 camere – din imobilul M7 sunt încă disponibile la „Sophia Residence”

Updated on septembrie 8, 2017 Dezvoltatorii ansamblului „Sophia Residence” anunță că mai sunt disponibile două apartamente în imobilul M7. Ansamblul se construiește pe o suprafață de 25.000 mp în cartierul Bună Ziua și va fi un ansamblul rezidențial verde, de clasa energetică A.

Imobilul M7 face parte din faza 3 de dezvoltare a ansamblului Sophia Residence. Lucrarile au inceput in luna septembrie 2016, iar imobilul va fi finalizat in octombrie 2018, complet cu toate zonele si facilitatiile aferente. Concomitent cu imobilul M7, se vor finaliza si locul de joaca pentru copii, zona de parc si terenul de sport multifunctional destinat exclusiv riveranilor Sophia Residence. Caracteristicile imobilului M7 sunt:

Cluj: Ultimele două apartamente - cu 3, respectiv 4 camere - din imobilul M7 sunt încă disponibile la „Sophia Residence” 1

7 etaje + 2 etaje retrase
200 de apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere, cuprinse in 3 scari
204 parcari subterane situate la nivelul -1 si -2

la parterul imobilului, vor exista spatii comerciale cu diverse servicii si o sala de fitness destinata doar riveranilor
va fi certificat cladire verde dupa sistemul BREEAM, ca si celelalte imobile M3, M4 si M5

etajele 7, 8 si 9 prezinta o panorama deosebita asupra orasului si zonelor invecinate
Ca fel ca si celelalte imobile, M7 va fi certificat Cladire Verde, dupa sistemul Breeam. Etajele 7, 8 si 9 prezinta o panorama deosebita asupra orasului si zonelor invecinate.

APARTAMENTE CU TREI CAMERE
Apartamentele cu trei camere sunt disponibile în configurații diferite și vor beneficia de finisaje de înaltă calitate, integrate în conceptul de locuințe sustenabile, durabile.

APARTAMENTE CU PATRU CAMERE
Apartamentele cu patru camere pot fi achiziționate în stadiul finisat și sunt disponibile în configurații diferite. Finisajele de excepție se integrează armonios cu conceptul de „Clădire Verde”, garantând durabilitate, eficiență și confort.

Spațioase și sustenabile, apartamentele cu trei camere din ansamblul rezidențial Sophia oferă locuitorilor numeroase beneficii pe termen lung. Certificarea ambientală crește nivelul calității vieții, reducând totodată costurile energetice și impozitul pe locuință. Avantajele investiției:

  • spații comune special amenajate peisagistic
  • spații de joacă, zonă lounge și teren de sport multifuncțional
  • accesibilitate ridicată la facilități de transport
  • panoramă deosebită, orientare spre protejarea spațiului verde
  • loc de parcare pentru locatari și vizitatori

Contact:
Adresă: Str. Bună Ziua nr.43 Cluj-Napoca
Luni-Vineri: 9:00 la 17:00
0734 335 104 0364 437 398

error: Content is protected !!