„Cluj-Sebeș, 110 km, 3 ore. Mii, zeci de mii de oameni captivi într-un trafic blocat și suprarealist, chipuri schimonosite de suferința propriei țări, victime ale hoției endemice, patologice”

Updated on august 12, 2017 Atenția era îndreptată până acum spre blocajele de pe DN1, la Comarnic, Azuga și Bușteni. Cei care merg însă spre Cluj dau semne că s-au săturat și ei de blocajele din trafic.

Pe Facebook, Ciprian Mihali a scris: „Cluj-Sebeș, 110 km, 3 ore. Mii, zeci de mii de oameni captivi într-un trafic blocat și suprarealist, chipuri schimonosite de suferința propriei țări, victime ale hoției endemice, patologice, care face ca după 27 de ani, în ciuda tuturor eforturilor și a disperării generale, să circulăm pe aceleași drumuri care siluiesc Turda, Aiudul, Teiușul, Alba, Sebeșul și fiecare sat dintre ele.

„Cluj-Sebeș, 110 km, 3 ore. Mii, zeci de mii de oameni captivi într-un trafic blocat și suprarealist, chipuri schimonosite de suferința propriei țări, victime ale hoției endemice, patologice” 1

Te uiți în jur și constați monstruozitatea corupției care ne-a adus aici. De o tristețe fără margini. Atâta inteligență, atâta imaginație, atâta bogăție, toate subjugate și puse în slujba unor ticăloși. România la centenar e România captivă și fragilizată până în ultimele ei structuri de rezistență”.

Tot pe Facebook, jurnalistul Vlad Mixich: „O coloană enormă de maşini s-a format undeva pe drumul dintre Tg Mureş şi Cluj. Cauza? O prăpădită de trecere peste o cale ferată e atât de denivelată încât fiecare maşină trebuie să încetinească foarte mult. Problema s-ar rezolva într-o zi-două, ar trebui să fie un mizilic cu tehnologia existentă în 2017. Nu şi la noi… aşa că oamenii aşteaptă cu orele în trafic.

Când mai vedeți la TV un mare mahăr luptând cu străinii şi umflat de grija poporului, să ştiți că-i doare-n cur de noi. Un secol de la Unire şi ajungi mai greu de la Cluj la Bucureşti, decât de la Cluj la Budapesta”.

error: Content is protected !!