Cluj: Park Lake Residence 2, Apartamente premium, exact lângă Iulius Mall. Vezi ce dotări au apartamentele la vânzare:

(Last Updated On: September 8, 2017)

Pe malul lacului Gheorgheni 3, lângă cel mai important centru comercial din Cluj-Napoca – Iulius Mall, se construiește Park Lake Residence 2. In imediata vecinatate a imobilului se afla atat facultatea FSEGA si ansamblul de birouri Iulius Bussines Center cat si parcul de agrement Iulius Park.

Noul proiect se situeaza in partea sud-estica a Clujului, acest lucru facilitand accesibilitatea catre aeroportul international Avram Iancu Cluj-Napoca. Noul ansamblu rezidential va avea 10 etaje, insumand 200 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere, fiind compus din doua case de scara.
Parcarile vor fi atat exterioare cat si subterane.

(foto: Park Lake Residence Cluj)

Apartamentele se predau locuibile ca atare cu urmatoarele dotari si finisaje: 1 strat de glet, sapă, tâmplărie cu profil format din minim 5 camere, centrală de apartament în condensaţie, calorifere, usă la intrarea în apartament, instalaţiile electrice, termice şi sanitare trase la poziţie, în stare de funcţionare, senzor de gaz, terase finisate.

Dupa 7 ani pe piata Imobiliara din Cuj-Napoca, experienta si profesionalismul echipei Park Lake Residence isi vor spune cuvantul prin calitatea deosebita a finisajelor si a serviciilor ofertite la apartamente noi in Cluj Napoca.

Experienta pe care o detinem in domeniu ne-a determinat sa fim capabili sa gasim solutiile cele mai potrivite, exigente care sa se empatizeze intru totul cu nevoile cumparatorilor nostri.
Am finalizat primul proiect pe Str. Sarmisegetuza nr. 21, proiect care a fost vandut integral.
Am finalizat si proiectul Park Lake 1 de pe str. Galati, nr. 2, proiect care a fost vandut integral.

Noul ansamblu rezidential va avea 10 etaje, insumand 200 de apartamente noi cu 1, 2 si 3 camere, fiind compus din doua case de scara. Parcarile vor fi atat exterioare cat si subterane.
Prinde oferta la apartamente noi in noul imobil Park Lake 2 cu finalizare in 2018 !

Contact:Telefon: 0731 100 101, 0740 300 301
Birou Vanzari
Adresa: Str. Sarmisegetuza nr. 21 – parter, Cluj-Napoca, Cluj

Ansamblu Rezidential Park Lake 2
Adresa: Str. Galati nr. 6, Cluj-Napoca
langa Iulius Parc, intre cele doua lacuri Gheorgheni