Cluj: MedLife a cumpărat Spitalul Humanitas. „Devenim primul operator naţional care deţine o unitate spitalicească în oraşul Cluj, alături de o echipă de medici de calibru”

Updated on august 9, 2017 Reprezentanții Medlife anunță că au cumpărat pachetul majoritar de acțiuni, 55%, al campaniei Valdi Medica SRL care deţine Spitalul Humanitas din Cluj, deschis la sfârşitul anului 2016.

„Am intrat pe piaţă din Cluj-Napoca încă din anul 2008, odată cu deschiderea unui laborator de analize şi a unui centru de medicina muncii. În anul 2015, ne-am extins şi am deschis prima Hyperclinica MedLife în Cluj devenind primul operator medical care pune la dispoziţia clujenilor soluţii de ambulator, imagistică şi laborator. Ne-am dorit foarte mult să adăugam şi partea de servicii spitaliceşti. Odată cu preluarea pachetului majoritar al companiei Valdi Medica SRL devenim primul operator naţional care deţine o unitate spitalicească în oraşul Cluj, cu atât mai mult că putem face asta alături de o echipă de medici de un asemenea calibru”, a declarat Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO al MedLife pentru Ziarul Financiar.

Cluj: MedLife a cumpărat Spitalul Humanitas. „Devenim primul operator naţional care deţine o unitate spitalicească în oraşul Cluj, alături de o echipă de medici de calibru” 1 Cluj: MedLife a cumpărat Spitalul Humanitas. „Devenim primul operator naţional care deţine o unitate spitalicească în oraşul Cluj, alături de o echipă de medici de calibru” 2

Spitalul Humanitas oferă servicii medicale axate cu precădere pe tratamente chirurgicale, dar deţine în portofoliu şi specialităţi medicale acordate în regim ambulatoriu care susţin activitatea chirurgicală prin consultaţii multidisciplinare preoperatorii, tratamente şi urmărire postoperatorie.

„Prin coptarea partenerului MedLife în acţionariatul societăţii ne dorim să trecem la o altă etapă de dezvoltare a Spitalului Humanitas prin extinderea secţiei clinice de spitalizare continuă, prin dezvoltarea ambulatorului integrat şi înfiinţarea unei secţii de spitalizare de zi pentru pacienţii supuşi unor intervenţii terapeutice minim invazive. Ne dorim să ajutăm cât mai mulţi oameni să beneficieze de expertiza, entuziasmul şi dedicarea echipei noastre şi am ales să facem lucrul acesta împreună cu un partener capabil şi experimentat ca echipa MedLife”, a declarat Adrian Bărbos, membru fondator Spitalul Humanitas Cluj.

Cluj: MedLife a cumpărat Spitalul Humanitas. „Devenim primul operator naţional care deţine o unitate spitalicească în oraşul Cluj, alături de o echipă de medici de calibru” 3 Cluj: MedLife a cumpărat Spitalul Humanitas. „Devenim primul operator naţional care deţine o unitate spitalicească în oraşul Cluj, alături de o echipă de medici de calibru” 4 Cluj: MedLife a cumpărat Spitalul Humanitas. „Devenim primul operator naţional care deţine o unitate spitalicească în oraşul Cluj, alături de o echipă de medici de calibru” 5

Spitalul Humanitas oferă servicii şi tratamente chirurgicale avansate precum: chirurgie endocrină, chirurgie oncologică şi reconstructivă, chirurgie plastică, chirurgie reparatorie a peretelui abdominal şi chirugie estetică făcute de medici cu o bună pregătire profesională şi dedicaţi profesiei. Totodată, spitalul este dotat cu aparatură de ultimă generaţie, iar blocul operator este dotat cu 2 săli de operaţie şi un compartiment de anestezie şi terapie intensivă.

Odată cu finalizarea acestei tranzacţii, grupul MedLife va ajunge la cea de 16-a achiziţie, Anima fiind ultima anunţată. Clinicile Anima sunt prima reţea de medicină privată cu un lanţ propriu de medicină de familie, cu 30 de cabinete de familie, şase policlinici şi un laborator, cu afaceri de 5,2 milioane de euro.

error: Content is protected !!