Bucureștean, în „vârstă”, despre Untold: „Clujul face evenimente care produc bani pentru comunitate, iar Bucurestiul consuma banii comunitatii pentru evenimente”… „Ce ma bucur ca am ajuns sa avem in Romania asa un festival, sigur un reper pentru fanii acestor evenimente, de oriunde ar fi ei”

Updated on august 9, 2017 Tot mai multe persoane „în vârstă” laudă festivalul Untold.

Pe Facebook, Mircea Gheorghe UNTOLD. S-a terminat si a treia editie, iar eu tot nu am fost acolo Bucureștean, în „vârstă”, despre Untold: „Clujul face evenimente care produc bani pentru comunitate, iar Bucurestiul consuma banii comunitatii pentru evenimente”... „Ce ma bucur ca am ajuns sa avem in Romania asa un festival, sigur un reper pentru fanii acestor evenimente, de oriunde ar fi ei” 1
Recunosc, imi place muzica de clubbing si inca mai merg in cluburi – desi sunt mereu cel mai in varsta de acolo Bucureștean, în „vârstă”, despre Untold: „Clujul face evenimente care produc bani pentru comunitate, iar Bucurestiul consuma banii comunitatii pentru evenimente”... „Ce ma bucur ca am ajuns sa avem in Romania asa un festival, sigur un reper pentru fanii acestor evenimente, de oriunde ar fi ei” 2😊 Chiar daca mereu aud comentarii ca e harmalaie, ca e doar zgomot, ca acelasi ritm, ca nu e calitate, ca e aglomerat… Mie imi place!

Bucureștean, în „vârstă”, despre Untold: „Clujul face evenimente care produc bani pentru comunitate, iar Bucurestiul consuma banii comunitatii pentru evenimente”... „Ce ma bucur ca am ajuns sa avem in Romania asa un festival, sigur un reper pentru fanii acestor evenimente, de oriunde ar fi ei” 3

Am urmarit pe Facebook live-urile de anul asta, nu doar de pe Cluj Arena, ci si din alte locatii. SUPERBE!
Ce misto arata tinerii romani! Chiar daca multi sigur erau si straini, toti aratau atat de fericiti, liberi, dezinhibati. Iar imaginile nu erau editate, erau live. E bine ca nu mai apar diferente intre cum arata tinerii nostri (chiar si prin imbracaminte!) si cei de afara – cei din generatiile mai in varsta stiu ce zic…. Ce ma bucur ca am ajuns sa avem in Romania asa un festival, sigur un reper pentru fanii acestor evenimente, de oriunde ar fi ei.

Bravo clujenilor, care suporta cateva zile de disconfort, dar sunt o gazda primitoare pentru sute de mii de oameni din toata lumea, care vin sa se simta bine la ei in oras. Sunt convins ca, de fapt, toti sunt mandri de ce se intampla acolo.

Felicitari organizatorilor, a iesit un mega-eveniment, la cel mai inalt standard. Mi se pare ca scena de pe Cluj Arena de anul asta, Dragon’s Nest, a fost poate chiar mai misto decat la Tomorrowland (lor chiar le-a luat foc o scena la sfarsitul lui iulie). Iar filmarile live, cu car cu multe camere, sunet excelent, regizate dinamic, au asigurat un show de exceptie pentru cei care nu au putut fi acolo.

Poate ajung si eu la anu’… Bucureștean, în „vârstă”, despre Untold: „Clujul face evenimente care produc bani pentru comunitate, iar Bucurestiul consuma banii comunitatii pentru evenimente”... „Ce ma bucur ca am ajuns sa avem in Romania asa un festival, sigur un reper pentru fanii acestor evenimente, de oriunde ar fi ei” 2😊
PS. Clujul face evenimente care produc bani pentru comunitate, iar Bucurestiul consuma banii comunitatii pentru evenimente”.

error: Content is protected !!