Aeroportul Cluj: LOVITURĂ! Curse zilnice către Frankfurt-Main iar de acolo în SUA, Canada, Asia. Vezi cât costă un bilet de avion:

Updated on august 29, 2017 Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj anunță zboruri zilnice către Frankfurt-Main, un nod important aviatic de unde poți zbura apoi spre SUA, Canada, Asia, țările Scandinave etc. Inaugurarea zborurilor vor avea loc din 29 octombrie.

„În curând, zboruri zilnice spre Frankfurt-Main de pe Aeroportul Internațional Cluj! Conexiuni rapide spre destinații din America de Nord, Asia precum şi spre Scandinavia sau Europa de Vest, oferite de pe cel mai important aeroport al Germaniei”, anunță reprezentanții Aeroportului din Cluj.
Bilet de avion Cluj Frankfurt

Pe siteul Lufthansa sunt scoase la vânzare bilete de avion începând de la 41,80 euro la clasa Economy. Mai sunt bilete de avion la 66,80 de euro, 81,80 de euro. La clasa Bussiness un bilet costă 186,80 de euro.
Aeroportul Cluj: LOVITURĂ! Curse zilnice către Frankfurt-Main iar de acolo în SUA, Canada, Asia. Vezi cât costă un bilet de avion: 1
Aeroportul Cluj: LOVITURĂ! Curse zilnice către Frankfurt-Main iar de acolo în SUA, Canada, Asia. Vezi cât costă un bilet de avion: 2

Aeroportul Frankfurt-Main este considerat a fi al doilea ca volum al activităților din Europa. Este aeroportul legat direct cu cele mai multe destinații internaționale la nivel mondial.
Este folosit drept aeroport-mamă („hub”) de către compania aeriană germană Lufthansa, care este una din cele mai mari companii aeriene din lume, luată după numărul pasagerilor internaționali.

Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj a înregistrat în 2016 cel mai mare număr de pasageri din istorie. Astfel, anul trecut, traficul pe Aeroportul Cluj a fost de 1.880.319 pasageri, cu 394.667 mai mult decât în 2015 (+26,56%). În acest moment, aeroportul clujean este pe locul 2 în România din punctul de vedere al numărului de pasageri, după C. N. Aeroporturi Bucureşti.

Aeroportul din Cluj-Napoca poate fi comparat cu aeroporturile din oraşele europene Geneva şi Stuttgart, care înregistrează anual 12 milioane, respectiv 9 milioane de pasageri.

Aeroportul Cluj: LOVITURĂ! Curse zilnice către Frankfurt-Main iar de acolo în SUA, Canada, Asia. Vezi cât costă un bilet de avion: 3 Aeroportul Cluj: LOVITURĂ! Curse zilnice către Frankfurt-Main iar de acolo în SUA, Canada, Asia. Vezi cât costă un bilet de avion: 4

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!