(Video) “Ne vedem la Cluj”, 15 ani de activitate pentru trupa Hara. La Mulți Ani!

(Last Updated On: July 10, 2017)

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc un proiect cultural unic, Cluj Symphony Experience, ocazie în care Trupa Hara a sărbătorit alături de clujeni 15 ani de activitate, lansând piesa “Ne vedem la Cluj” în Piața Unirii.

Pe Facebook, Emil Boc a scris: “Ne vedem la Cluj!” – melodie lansată de Hara în cadrul proiectului Cluj Symphony Experience.

Mii de clujeni au participat în weekend la prima ediție a festivalului Cluj Symphony Experience, un proiect cultural unic.
Evenimentul a adus în fața publicului artiști valoroși, nume recunoscute din muzica românească ce abordează variate stiluri muzicale și care, pentru acest proiect, și-au interpretat piesele într-o manieră cu totul diferită, acompaniați de Bigg Dimm a’Band – o orchestră simfonică formată din 50 de muzicieni din Cluj – și de către DJ.

Pe scena din inima Clujului au urcat artiști îndrăgiți precum Dan Bittman, Adrian Despot, Dan Teodorescu sau Laura Bretan, câștigătoarea ediției de anul trecut a concursului “Românii au talent” și finalistă a celebrei competiții “America’s Got Talent”.

În acest cadru, Trupa Hara a sărbătorit alături de clujeni 15 ani de activitate, lansând piesa “Ne vedem la Cluj” în Piața Unirii. La mulți ani, Hara!!

Cluj Symphony Experience a fost sprijinit de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca. Alocarea de la bugetul local pentru acest proiect cultural a fost de 180.000 lei.
Ascultă aici melodia:

Îți place?