Test! Care este nivelul tău de educație? Răspunde aici la intrebări și vezi rezultatul:

Updated on iulie 19, 2017 Chiar dacă am făcut puțină școală nu înseamnă că nu avem un nivel înalt de educație. Deseori auto-educarea duce la rezultate remarcabile. Autodidacți au fost: Thomas Edison, Henry Ford  (miliardar, fondatorul comaniei Ford),  James Watt (inginer mecanica care a îmbunătățit motorul cu aburi) sau Ray Bradbury (scriitor de cărți SF și Fantasy).

Testul îți oferă psibilitatea de a vedea ce nivel de educație ai.

Așteaptă 2-3 secunde să se încarce testul.

Ce nivel de educație ai? 🙂

O diagnoză a educatiei din Romania arată faptul că slaba pregatire a profesorilor, subfinantarea sistemului de educatie si lipsa de corelare a evaluarilor cu noul curriculum pastreaza elevii la nivel de analfabeti functionali.

Formarea initiala a profesorilor este minima, iar evaluarea cadrelor didactice debutante reprezinta un aspect critic in Romania. Definitivatul nu evalueaza competentele necesare profesorilor sa implementeze noul curriculum, care ar trebui sa pregateasca elevii sa invete pe tot parcursul vietii, iar tara noastra sufera de o subfinantare cronica, ceea ce se vede si in modelul de evaluare adoptat, arata un raport al OCDE si UNICEF, la cererea Ministerului Educatiei.

error: Content is protected !!