„Domnule Emil Boc, Avem nevoie de ajutor pt sterilizarea pisiciilor din Cluj!!! Nu mai facem fata … sunt atatea pisici in Cluj pe strazi gestante bolnave, si maltratate sau accidentate, pisici care au fost tratate pe banii nostri”

(Last Updated On: July 14, 2017)

Ar trebui eutanasiate pisicile din Cluj care nu au stăpân? Asociațiile de protecție a animalelor ar spune imediat nu, dar acestea nu fac nimic să salveze viețile pisicilor de la țară aruncate pe câmp de localnici. Gălăgia se face doar în marile orașe unde publicul este mai sensibil la piscuțe. Dar de ajutat nu le ajută nimeni.

Pe Pagina de Facebook a primarului Anca Ancu a scris: „Buna ziua! Avem nevoie de ajutor pt sterilizarea pisiciilor din Cluj!!! nu mai facem fata unii din noi, muncim pe branci ca sa prindem si sa sterilizam cat mai multe de peste tot si nimeni nu ne ajuta cu nimic, pana nici taximetristii nu vor sa ne ia cu masina desi pisica e in cusca, sunt atatea pisici in Cluj pe strazi gestante bolnave, si maltratate sau accidentate, pisici care au fost tratate pe banii nostri si duse pe la cabinete si asteptat dupa ele ore in sir.

Sunt atatia pui amarati bolnavi accidentati de masini, cu ochii scosi, infectati, maltratati! Sunt atatea suflete care sufera!

Chiar nu va pasa deloc de ele?! Avem nevoie de sprijin de orice fel din partea dvs pt a mai putea sustine astfel de acte de caritate!!”