Cluj: Votezi? proiect „Pasarelă Calea Turzii”. „Nu exista nici o metoda de a traversa acest fluviu de masini”

Updated on iulie 28, 2017 Primăria Cluj-Napoca este prima administrație locală din România care implementează procesul de Bugetare participativa online! Clujenii decid cum vor fi cheltuiți o parte din banii achitați prin impozite și taxe locale.

Bugetarea participativă este un proces derulat de Primăria Cluj-Napoca, prin care ideile şi iniţiativele comunităţii clujene se manifestă şi se transformă în realitate. Este un proces deschis, incluziv şi transparent prin care membrii comunităţii se implică direct în formularea deciziilor privind priorităţile de cheltuire a banilor din bugetul local.

Cluj: Votezi? proiect „Pasarelă Calea Turzii”. „Nu exista nici o metoda de a traversa acest fluviu de masini” 1

Unul dintre proiectele depuse până acum prevede instalarea unei pasarele pentru pietoni și bicicliști pe Calea Turzii.

150000

„Propun realizarea unui proect de pasarela pietonala si pentru biciclete sau trotinete,role, etc. peste Calea Turzii in zona portii Cimitirului Central; Proiectul poate fi unul arhitectural cu un design placut si atragator pentru persoanele care intra in municipiu pe intrarea Turda. Proiectul poate fi pus la concurs catre tineri arhitecti; o propunere pentru asemanare ar fi pasajul din Millenium Park Chicago ,atasament foto.

DE CE AR TREBUI SPRIJINITĂ/IMPLEMENTATĂ

Motivul pentru care propun acest proiect este ca pe o lungime de 1km al strazii ,de la sens giratoriu Observatorului pana la strada Iorga, nu exista nici o metoda de a traversa acest fluviu de masini ,Calea Turzii, si orice incercare de a traversa pe o strada libera este imposibila.

AMPLASAMENTUL PROIECTULUI

Calea Turzii, la mijlocul portiunii de drum dintre sens giratoriu Observatorului si pasarela de la strada Nicolae Iorga.”

error: Content is protected !!