(Foto) Accidente Cluj: Două autobuze s-au ciocnit și un pieton a fost lovit pe trecere

Updated on iulie 10, 2017 Astăzi două autobuze s-au ciocnit în stația CTP din Piața Avram Iancu. Tot astăzi, un bicilist a lovit un pieton pe trecere. Biciclistul a căzut și s-a lovit destul de grav.

Pe grupul de Facebook, Info Trafic jud Cluj, Levente Ferenc Iakab a scris: „Accident Piata Avram Iancu la finante in statia ctp! Implicate doua autobuze! 2 polo de politie, pompieri, ambulanta la fata locului! Drumuri bune!”

Tereza Voicu Un autobus a fost lovit in spate de un alt autobus,o persoana a fost ranita pasagera in autobus

Pe același grup, Puia Calin a postat fotografii cu mesajul: „Accident cu victima pe trecerea de pietoni la Agronomia ora 14 50! Blocaj spre centru!”

(Foto) Accidente Cluj: Două autobuze s-au ciocnit și un pieton a fost lovit pe trecere 1 (Foto) Accidente Cluj: Două autobuze s-au ciocnit și un pieton a fost lovit pe trecere 2
(foto: Puia Calin)

Tereza Voicu Un biciclist care circula pe Calea Mănăștur a surprins și a lovit un pieton care, potrivit primelor verificări, era angajat în traversarea regulamentatră a străzii, pe trecerea de pietoni.
În urma impactului, biciclistul s-a dezechilibrat, a căzut, acesta accidentându-se grav. Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!