Accident Cluj: UPDATE. Poziția companiei Fany după ce un autocar a fost lovit violent. „Experiența șoferului nostru a fost hotărâtoare pentru siguranța pasagerilor din autobuz”. Vezi ce mai spune compania:

Updated on iulie 20, 2017 Miercuri seara, un autocar al companiei Fany a fost lovit violent de un autoturism de un șofer de 27 de ani după ce în prealabil agățase o autoutilitară. 9 persoane au fost rănite din care 8 au fost spitalizate.

Vlad Sab, directorul companiei Fany, citat de linia9.ro: ”Ne pare teribil de rău pentru nefericita întâmplare și îi asigurăm pe călătorii răniți de întregul nostru suport. Dacă le putem fi de folos în vreun fel, îi încurajăm să ne contacteze. Suntem îngrijorați și de soarta tânărului care a produs acest grav accident rutier. Ne rugăm lui Dumnezeu pentru sănătatea sa.

Accident Cluj: UPDATE. Poziția companiei Fany după ce un autocar a fost lovit violent. „Experiența șoferului nostru a fost hotărâtoare pentru siguranța pasagerilor din autobuz”. Vezi ce mai spune compania: 1

Considerăm că experiența șoferului nostru a fost hotărâtoare pentru siguranța pasagerilor din autobuz. Prezența sa de spirit a făcut ca nicio persoană din autocar să nu sufere răni grave”.

La locului evenimentului au intervenit o autospeciala pentru transport personal si victime multiple (ATPVM), trei ambulante SMURD de terapie intensiva şi prim-ajutor, două echipaje SAJ si două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare.”

Accident Cluj: UPDATE. Poziția companiei Fany după ce un autocar a fost lovit violent. „Experiența șoferului nostru a fost hotărâtoare pentru siguranța pasagerilor din autobuz”. Vezi ce mai spune compania: 2 Accident Cluj: UPDATE. Poziția companiei Fany după ce un autocar a fost lovit violent. „Experiența șoferului nostru a fost hotărâtoare pentru siguranța pasagerilor din autobuz”. Vezi ce mai spune compania: 3

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!