Supărare în Mureș! „Colegii si pretenii din Cluj, ai celor din pnl-pdl, psd si udmr Tirgu Mures, nu sunt cu nimic mai speciali”

Updated on iunie 18, 2017 Supărarea este mare la Târgu Mureș după ce Aeroportul a fost închis și zborurile au fost mutate la Cluj. Din vina autorităților județene mureșene care au mințit Wizz Air în privința Pistei.

Pe Facebook, Dan Mașca a scris: „Revin cu o introducere:
În 2010 bugetul de venituri al municipiului Cluj era mai mare cu 51% decit cel al municipiului Tirgu Mures.
In 2017 bugetul de venituri al municipiului Cluj este maj mare decit cel al Tirgu Muresului cu 334% .
In doar 7 ani.

Supărare în Mureș! „Colegii si pretenii din Cluj, ai celor din pnl-pdl, psd si udmr Tirgu Mures, nu sunt cu nimic mai speciali” 1

Colegii si pretenii din Cluj, ai celor din pnl-pdl, psd si udmr Tirgu Mures, nu sunt cu nimic mai speciali.

Ar trebui sa se gindească de ce au lasat sa intre in insolventa ditamai CFR1907 si U Cluj 1919, fara sa le dea zeci de milioane de lei, doar aveau de unde?
Asta comparind anii de mai sus, vechimea Echipelor transilvanene versus făcătura ASA2013, care a redenumit un alt ong, altă făcătură pedelisto-penelisto-udemeristo-pesedisto mureseana, portocalie albastra aka FC Municipal recent cumparat ca ONG de la cineva din vest.

Este departe de a fi Clujul Vienna, dar daca tot batem cîmpii cu prostia “noi nu suntem ca cei din occident”, atunci macar sa luam niste exemple de la niste transilvaneni aflati la doi pasi de noi.

Supărare în Mureș! „Colegii si pretenii din Cluj, ai celor din pnl-pdl, psd si udmr Tirgu Mures, nu sunt cu nimic mai speciali” 2

(foto: Flegner Calin Art & Events Photography)

Oare ei se apuca sa aplice dubla masura zi de zi, facind astfel de discriminari in propria comunitate?

Adica anunti pe online, asa peste noapte, că putem să ne apucăm să pircălim zidurile din domeniul public, după ce aleșii comunității din pnl, psd, udmr votasera cu citeva zile in urma impotriva stabilirii locurilor si organizrii de concursuri publice conform regulilor minimale necesare pentru a avea o comunitate.

Cu aceste decizii ale dublei masuri nu ai cum sa nu rămîi un amărît de tîrg comparativ cu orașe transilvănene, mai apropiate de occident.

Am intrebat astazi ADP ul ce trebuie să facem si noi ceilalti cetateni sa stim cum si unde putem picta si cine decide mai exact?!?
Am intrebat care sunt spatiile aprobate si adresa lor?


Ce aprobare au dat si cine a cerut-o pentru a putea sa pictezi, asa cind vrei tu domeniul public?”

error: Content is protected !!