„In aceste zile, la Cluj, se desfasoara TIFF. In curand vine Untold … Noi la București o avem pe Firea, sobolani, tantari, iepuri spanzurati”

Updated on iunie 4, 2017 Din București Clujul se vede foarte frumos, mai ales comparativ cu ce se întâmplă acolo. Nu are cum să nu-ți placă TIFF, Untold, Zilele Clujului, Jazz in the Park, etc.

Pe Facebook, Andreea Udrea din București a scris:  „In aceste zile, la Cluj, se desfasoara TIFF. In curand vine Untold, in aprilie a avut loc Campionatul European de Gimnastica. Tot la Cluj.

„In aceste zile, la Cluj, se desfasoara TIFF. In curand vine Untold ... Noi la București o avem pe Firea, sobolani, tantari, iepuri spanzurati” 1

(foto: TIFF)

In alta ordine de idei, in Cluj se emit certificate de urbanism si alte documente in format electronic in doar 24 de ore si Primaria vrea sa implementeze un proiect de bugetare participativa, etc..

In timpul asta, noi o avem pe Firea, sobolani, tantari, iepuri spanzurati, inauguram benzi unice dupa ureche si blocam orasul, dam bani pentru nunti din bugetul local si pot continua pana dimineata cu traznaile ei.

Ma infurie teribil chestia asta, cum s-a ajuns in situatia asta?! (intrebare retorica)”

Peste 3.000 de spectactori au participat vineri la deschiderea TIFF 2017. La evenimentul grandios au urcat pe scenă persoanalități, precum actorii Dorel Vișan și Dragoș Bucurenci, dar și cineaști celebri, printre care și regizoarea americană Jessica Woodworth, informează libertatea.ro.

„In aceste zile, la Cluj, se desfasoara TIFF. In curand vine Untold ... Noi la București o avem pe Firea, sobolani, tantari, iepuri spanzurati” 2

Piața Unirii din Cluj s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei aproape 3.200 de cinefili care au urmărit comedia Regele Belgiei/King of the Belgians, care a rulat, vineri seară, la deschiderea Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF). Pelicula a fost urmărită pe cel mai mare ecran din istoria festivalului și, probabil, unul dintre cele mai mari din Europa Centrală și de Est, cu o dimensiune de 23 x 14 metri.

error: Content is protected !!