Aeroportul Cluj: RECORD de pasageri într-o singură zi!

Updated on iunie 27, 2017 Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj anunță că luni, 26 iunie 2017 a înregistrat cel mai mare număr de pasageri din istorie într-o singură zi.

Aeroportul Internațional Avram Iancu ClujCei 10.189 pasageri deserviți în cursul zilei de ieri, sunt rezultatul unui trend pozitiv de creștere a numărului de pasageri înregistrați în primele 6 luni ale anului 2017, când traficul total a crescut cu peste 60% față de aceeași perioadă din 2016.

Aeroportul Cluj: RECORD de pasageri într-o singură zi! 1

Estimăm ca acest prag de 10.189 pasageri să fie depășit de mai multe ori în sezonul de vară 2017, datorită celor 45 de destinații regulate operate de pe aeroport și a celor 10 destinații turistice de vacanță.

De asemenea, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, prin evenimentul organizat pe data de 15 iunie 2017 cu ocazia zborului inaugural pe ruta Cluj-Napoca – Thessaloniki operat de compania Ellinair, a reușit să câștige concursul pentru cel mai frumos salut cu tunurile de apă (“Arch of Triumph”), organizat de publicaţia www.anna.aero.
Aeroportul Internaţional Cluj a câștigat competiția din care au mai facut parte alte 18 aeroporturi, în săptămâna 23 a concursului organizat de platforma anna.aero, precum Zurich, Lisabona, Copenhaga, Milano-Bergamo sau Alicante. Aeroportul Internațional Cluj reușește astfel să câștige pentru a 5 a oară premiul pentru cel mai frumos salut cu tunuri de apă, cu ocazia inaugurării rutei Cluj-Thessaloniki.

Site-ul de specialitate www.anna.aero (Airline Network News and Analysis) este una dintre cele mai prestigioase publicaţii online, specializată în ştiri şi analize despre aviaţia civilă şi unul din cei mai importanţi promotori ai evenimentelor de aviaţie la nivel mondial. Mai multe detalii despre premiul câştigat de Aeroportul Internaţional Cluj în 2017 găsiţi pe: http://www.anna.aero/2017/06/21/ftwa-12/.

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj este al doilea aeroport din România din punct de vedere al pasagerilor transportați după Aeroportul Internațional “Henri Coandă“ București, iar pentru anul 2017 estimează faptul că va înregistra un trafic de aproape 3 milioane de pasageri.
Vă mulțumim că alegeți să zburați de pe Aeroportul Internaţional Cluj!

error: Content is protected !!