UBB Cluj parteneriat cu UBER. Vezi ce avantaje vor avea studenții și profesorii:

Updated on mai 18, 2017 Zilele trecute a fost semnat un parteneriat de colaborare între UBB Cluj și UBER pentru a dezvolta domeniul economiei digitale și colaborative în România.

Cadrele didactice și studenții Facultății de Științe Economice şi Gestiunea Afacerilor vor participa în proiecte de cercetare susținute de UBER și care vor analiza impactul și potențialul acestui domeniu nou asupra consumatorilor și economiei locale. Mai apoi, lucrările vor fi făcute publice și vor fi disponibile tuturor celor interesați de acest domeniu.

UBB Cluj parteneriat cu UBER. Vezi ce avantaje vor avea studenții și profesorii: 1

“Economia colaborativă bazată pe platforme digitale este un domeniu nou și încă neexplorat la nivel academic în România. Credem că poate contribui semnificativ la competitivitatea economiilor locale și naționale, atât timp cât o înțelegem corect.

Prin parteneriatul cu UBER, cel mai valoros start-up de tehnologie din lume, ne propunem să oferim o perspectivă cât mai corectă și obiectivă asupra acestui fenomen care se întâmpla deja de câțiva ani și în România” ne-a spus Conf.univ.dr. Răzvan V. Mustață, Decanul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

Credem că un parteneriat cu mediul academic este foarte important pentru a înțelege mai bine oportunitățile care vin cu modernizarea și digitalizarea economiei. Universitatea Babeș-Bolyai este una din cele mai prestigioase universități din România și prima universitate din țara noastră care intră Top 500 universități din lume.

Ne bucurăm să îi avem parteneri în misiunea noastră de a schimba în bine orașele!

error: Content is protected !!