Foto Cluj: Produse bio de la noi. „Primele cosuri au plecat catre livrare”. Vezi ce poți comanda și cum:

Updated on mai 18, 2017 Dacă vrei legume bio românești și te-a săturat de produsele „românești” cu gust de Turcia și Italia din piețe poți face o comandă la un producător din Cluj.

Pe Facebook, Legume Bio Panticeu a scris: „Salut prieteni!
Primele cosuri au plecat catre livrare Foto Cluj: Produse bio de la noi. „Primele cosuri au plecat catre livrare”. Vezi ce poți comanda și cum: 1🙂
Produsele noastre bio pentru acest sezon sunt:
Ridichi – 3 lei legătura

Foto Cluj: Produse bio de la noi. „Primele cosuri au plecat catre livrare”. Vezi ce poți comanda și cum: 2

Ceapa verde – 3 lei legatura
Spanac – 5 lei 500 g
Rucola – 2 lei leg (100 g)
Menta – 5 lei leg (100g)
Salata verde – 4 lei căpățâna

De luna viitoare vom mai dispune de castraveți si roșii. Livrarile se fac in fiecare vineri dupa masa in Cluj-Napoca. Livrarea minima 35 lei. Dvs. va puteți personaliza coșul alegând produsele si cantitatea dorită.

Vom livra într-un loc public ales de comun acord sau la adresa dvs contra sumei de 10 lei.

Foto Cluj: Produse bio de la noi. „Primele cosuri au plecat catre livrare”. Vezi ce poți comanda și cum: 3 Foto Cluj: Produse bio de la noi. „Primele cosuri au plecat catre livrare”. Vezi ce poți comanda și cum: 4 Foto Cluj: Produse bio de la noi. „Primele cosuri au plecat catre livrare”. Vezi ce poți comanda și cum: 5 Foto Cluj: Produse bio de la noi. „Primele cosuri au plecat catre livrare”. Vezi ce poți comanda și cum: 6
Vă așteptam cu comenzi pe paginile noastre Gradina de la Țară si Legume Bio Panticeu sau la tel 0754606745 si 0744138223.”

error: Content is protected !!