Cluj: GARAJE! „Trist este faptul ce numarul acestora creste de la an la an … sunt de fapt depozite, unele dintre ele nemaifiind deschise de mult timp, dovada fiind plantele crescute in fata acestora, unde seara, misuna sobolanii”

Updated on mai 19, 2017 Supărarea pe garaje nu a trecut chiar dacă de la Primărie nu se mai aude vreo veste de demolare. Clujenii reclamă în continuare faptul că unele sunt construite ilegal iar altele sunt folosite în alte scopuri.

Pe platforma domnuleprimar.ro M.M. a scris: „Buna ziua. Atat in numele meu cat si in numele mai multor detinatori de animale de companie, cu respect doresc sa va duc al cunostinta urmatoarele:
in zona Anina nr. 7,9, 11, cartierul Marasti, in spatele garajelor (construite cu autorizatie de construire), pe spatiul verde, aflat in imediata apropiere a liniei ferate, spatiu verde care este destinat plimbarii animalelor de companie, sunt amplasate de ceva timp niste garaje, care nu detin autorizatie de construire, unele dintre ele deteriorate, pline de rugina, etc.
Cluj: GARAJE! „Trist este faptul ce numarul acestora creste de la an la an ... sunt de fapt depozite, unele dintre ele nemaifiind deschise de mult timp, dovada fiind plantele crescute in fata acestora, unde seara, misuna sobolanii” 1
(foto: arhiva)

Trist este faptul ce numarul acestora creste de la an la an.
Anul trecut s-a mai turnat o platforma de beton pe care acum sunt parcate doua autoturisme (cele din imagine) si in partea dreapta a acestei platforme de beton, in urma cu doua saptamani au mai rasarit inca doua garaje.
Tin sa mentionez faptul ca aceste garaje nu se utilizeaza de catre proprietari in scopul parcarii autoturismelor, ci sunt de fapt depozite, unele dintre ele nemaifiind deschise de mult timp, dovada fiind plantele crescute in fata acestora, unde seara, misuna sobolanii.

Pe spatiul verde, in special in timpul verii, multi proprietari de autovehicole isi repara masinile, arunca diverse cutii de uleiuri, piese auto stricate, etc. si de nenumarate ori au adus injurii la adresa celor care isi plimba animalele de companie in aceasta zona

Cu respect va rugam sa verificati legalitatea acestora si sa procedati in consecinta”.

error: Content is protected !!