Cluj, Capitala IT-ului românesc. Peste 500 de specialiști în tehnologie participă la ITCamp Romania

Updated on mai 26, 2017 În aceste zile are la Cluj  a 7-a ediție a ITCamp Romania care reunește poeste 500 de specialiști în tehnologie.

Pe Facebook, primarul Emil Boc a scris: „Peste 500 de specialiști în tehnologie s-au reunit la Cluj, Capitala IT-ului românesc.

Cluj, Capitala IT-ului românesc. Peste 500 de specialiști în tehnologie participă la ITCamp Romania 1

A 7-a ediție a ITCamp Romania, eveniment dedicat specialiștilor din variate arii ale tehnologiei și una dintre cele mai mari conferințe de profil din regiunea noastră, a început joi, 25 mai, la Cluj-Napoca.

În deschiderea evenimentului am avut plăcerea de a le ura bun-venit participanților în Capitala IT-ului românesc. Alegerea orașului nostru, an de an, pentru organizarea IT Camp reprezintă o recunoaștere a acestui statut al Clujului, de *hub* al inovării și IT-ului.

Cluj, Capitala IT-ului românesc. Peste 500 de specialiști în tehnologie participă la ITCamp Romania 2 Cluj, Capitala IT-ului românesc. Peste 500 de specialiști în tehnologie participă la ITCamp Romania 3

Peste mai puțin de 3 săptămâni, un nou eveniment de anvergură europeană se va desfășura la Cluj. Este vorba despre conferința Comisiei Europene, OPEN INNOVATION 2.0. care va fi organizată pentru prima dată în Europa de Est, în parteneriat cu Primăria Cluj-napoca, în perioada 13-14 iunie 2017”.

error: Content is protected !!