„Asa-i ca e fain la Cluj?!” … „Parcarea de biciclete din Kaufland Mărăști”… „Ce lipseste in Cluj e programul prima bicicleta!!!”

Updated on mai 19, 2017 În Cluj există o dorință mare de a folosi bicicleta pentru a nu mai sta blocat în trafic. Însă infrastructura dă bătăi mai de cap. Plus neatenția șoferilor. Cineva zicea bine: „Ce lipseste in Cluj e programul prima bicicleta!!!”

Pe Facebook, Ionut Dipse a postat o fotografie cu mesajul: „Parcarea de biciclete din Kaufland Mărăști (Cluj)”

„Asa-i ca e fain la Cluj?!” ... „Parcarea de biciclete din Kaufland Mărăști”... „Ce lipseste in Cluj e programul prima bicicleta!!!” 1

Alexandra Pintea Varnava asa-i ca e fain la Cluj?!
Marcel Fodorean: „Ce lipseste in Cluj e programul prima bicicleta!!!”
„Asa-i ca e fain la Cluj?!” ... „Parcarea de biciclete din Kaufland Mărăști”... „Ce lipseste in Cluj e programul prima bicicleta!!!” 2

Pe platforma domnuleprimar.ro, Avram M. a scris: „Domnule primar, rog sa se marcheze si pe jos pista de biciclete din parcul mare pentru ca sunt persoane care nu stiu ca acea pista este doar pentru biciclete ( nu observa indicatoarele de pe stalpi ) si sunt foarte deranjate de faptul ca se merge cu bicicleta pe acolo.
Multumesc anticipat”.

Pe platforma mycluj.e-primariaclujnapoca.ro a fost postată sesizarea: „Marcajele de treceri de biciclete in continuare sterse pe strada Dorobantilor, intersectia cu strada Pitesti”.

error: Content is protected !!