Cluj vs București: „ Se vede diferenţa dintre un primar decent, serios, de dreapta, şi o doamnă pusă pe căpătuire, pentru care modele sunt Teleorman şi Voluntari!”

Updated on aprilie 19, 2017 Tot mai mulți bucureșteni sunt supărați pe primarul Capitalei și îl laudă pe Emil Boc, primarul Clujului. Doar pentru că face niște lucruri normale care par spectaculoase într-o țară fără busolă.

Pe Facebook, Mioc George a scris: „În timp ce, la Cluj, primarul Emil Boc îi scuteşte pe cetăţeni de cozi şi de umilinţele de la ghişee, informatizând administraţia, la Bucureşti, doamna Firea habar nu are când va fi gata ditamai şantierul din mijlocul Bucureştiului.

Cluj vs București: „ Se vede diferenţa dintre un primar decent, serios, de dreapta, şi o doamnă pusă pe căpătuire, pentru care modele sunt Teleorman şi Voluntari!” 1

Acum câteva zile, dânsa declara că Pasajul Piaţa Sudului va fi gata în aprilie, azi mărturiseşte că lucrările sunt finalizate în proporţie de doar 63%.
“Uups”, ar spune adolescenţii din România!

Se vede diferenţa dintre un primar decent, serios, de dreapta, şi o doamnă pusă pe căpătuire, pentru care modele sunt Teleorman şi Voluntari!”
error: Content is protected !!