Cluj: „Buna Ziua e un cartier de tineri …,care lucreaza in toate colturile orasului, linia 21 nu este de ajuns. Spre Ira, unde nu mai e nici o fabrica, sunt cel putin 5 linii care ajung. E absurd si e lipsa de profesionalism”

Updated on aprilie 19, 2017 Orașul Cluj Napoca s-a dezvoltat exploziv în ultimii ani, iar acest lucru creează mari probleme transportului public. Deși mijloacele de transport în comun au fost modernizate, nu același lucru se poate spune despre liniile din oraș.

Acestea au fost trasate în urmă cu zeci de ani, atunci când călătorii aveau destinații diferite. În ultimii ani nevoia de a transporta muncitori din cartiere către zonele industriale s-a diminuat considerabil. Acum este nevoie ca liniile transportului public să fie regândite pentru a facilita accesul rapid către noile puncte de interes.

O sesizare făcută pe platforma mycluj.e-primariaclujnapoca.ro scoate în evidență acest lucru.

„Buna Ziua e un cartier de tineri. Tinerii se misca mult, lucreaza in toate colturile Clujului. Linia 21 nu satiface nevoiele calatorilor, ei fiind nevoiti sa schimbe linii pentru a ajunge la cele mai importante centre din Cluj (Iulius Mall , The Office, Genpact, Polus si altele).

Cluj: „Buna Ziua e un cartier de tineri ...,care lucreaza in toate colturile orasului, linia 21 nu este de ajuns. Spre Ira, unde nu mai e nici o fabrica, sunt cel putin 5 linii care ajung. E absurd si e lipsa de profesionalism” 1

Asadar linii directe spre aceste destinatii ar fi o solutie pentru fluidizarea traficului din Buna Ziua. Spre Ira, unde nu mai e nici o fabrica, sunt cel putin 5 linii care ajung. E absurd si e lipsa de profesionalism. Va multumesc”

Pe aceiași platformă au venit și alte sesizări în legătură cu transportul public.

Sesizare
Ar fi foarte util daca pe autobuze s-ar remonta suporturile de biciclete, sunt foarte utile uneori. Macar pe linia 21, care urca in Faget la pista.

Sesizare
Fac această sesizare deoarece autobuzele și troleibuzele care sunt dedicate elevilor mereu sunt pline cu vârstnici. Dacă e 30 Transport Elevi atunci sa se respecte faptul ca autobuzul este strict pentru elevii și însoțitori lor cum ar fi părinți sau bunici.

Dacă le spui ceva batrâneilor se umflă în pene și spun ca și elevii se urca în alte autobuze decât cele transport elevi. Mi se pare normal oameni buni! Dacă nu am loc în autobuzul special pt elevi mă urc în altul. O altă problemă este și modul de conducere a șoferilor CTP. Mulțumesc pentru înțelegere!

error: Content is protected !!