Cluj vs București. Iepurași „spânzurați” de Paști pe străzi. „Un București înecat în mizerie, dar poleit cu sclipici”

Updated on aprilie 7, 2017 Primărița de la București s-a gândit să le facă o surpriză bucureștenilor de Paști și a „spânzurat” pe străzi sub formă de decorațiuni mai mulți iepurași. Decorațiunile au ajuns subiect de ironii la adresa Gabrielei Firea.
Ce s-ar fi întâmplat la Cluj dacă se decorau străzile cu astfel de iepurași?

Bulevardele din Capitala au inceput sa fie decorate cu luminite si figurine de Pasti, asa cum a decis Primaria Capitalei condusa de Gabriela Firea. Si strazile pietonale din centrul vechi al Bucurestiului au fost decorate cu figurine de iepurasi din plastic prinse cu lanturi de ghirlande cu beculete, informează hotnews.ro.

Cluj vs București. Iepurași „spânzurați” de Paști pe străzi. „Un București înecat în mizerie, dar poleit cu sclipici” 1

„Un oras paralizat de trafic si poluare, dar innobilat de kitsch-ul care razbate din toate actiunile PR-istice ale unui primar care nu se gindeste decit la presedintia Romaniei. Un Bucuresti inecat in mizerie, dar poleit cu sclipici” spune jurnalistul Cristian Pantazi pe hotnews.ro.

Pe Facebook, Vlad Roman a scris: „Am trecut prin centru. avem ornamente bai. iepurasi, fluturasi si floricele atarnate. veselie mare. nici nu zici ca-i pastele (povestea cu pastele e cam trista, adica saptamana patimilor, drumul crucii, coroana de spini, ati prins ideea). cert e ca avem o mare pupaza la primarie. personajul principal din poveste moare in chinuri si ea pune fluturasi. genul de pupaza care in noaptea de inviere dupa ce ia lumina rupe discoteca. pai ori suntem credinciosi si atunci nitel mai sobri in zilele astea, ori nu suntem credinciosi si atunci nu sarbatorim nimic”.

Cluj vs București. Iepurași „spânzurați” de Paști pe străzi. „Un București înecat în mizerie, dar poleit cu sclipici” 2

Vlad Mixich „În topul orașelor cu cel mai aglomerat trafic din lume Bucureștiul e pe locul 5! Se circulă mai rău în București decât în Istanbul, Moscova, Rio, Beijing și alte mari 6 metropole din China, toate orașe cu muuuult mai mulți locuitori decât are Bucureștiul.

Dar avem iepurași colorați atârnați și campanii anti-balene. Mulțumim duamna Firea”.

Cluj vs București. Iepurași „spânzurați” de Paști pe străzi. „Un București înecat în mizerie, dar poleit cu sclipici” 3

Doru Nadoleanu In Bucuresti primaria atarna pe strazi niste mizerii de plastic multicolor, cica iepurasi, in Constanta planteaza niste chestii horror in toate sensurile giratorii, cica oua. Minte de toape care nu pot sa traiasca fara mileul de pe televizor si tin degetul mic ridicat cand beau din pahar. Da’ ale dracu’ arunca banii mei pe kkturi. Ce, spuneti ca la Constanta e primar? Nu cred, ouale lui sunt demult in colectia lu’ mazare. Tot o toapa.

Cluj vs București. Iepurași „spânzurați” de Paști pe străzi. „Un București înecat în mizerie, dar poleit cu sclipici” 4

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a estimat ca iluminatul festiv de Pasti in zone din centrul Capitalei ar uma sa coste aproximativ 175.000 euro.

error: Content is protected !!