(Video) Accident Cluj: Un pieton a fost izbit în plin de o mașină, pe o zebră din Cășeiu

Updated on martie 29, 2017 Un bărbat a murit în această dimineață în localitatea Cășeiu, județul Cluj, după ce a fost izbit în plin de o mașină în timp ce trecea regulamentar pe o trecere de pietoni.

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.06. În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit două ambulanțe de la Dej, dar și polițiștii.

(Video) Accident Cluj: Un pieton a fost izbit în plin de o mașină, pe o zebră din Cășeiu 1

Din primele informații, conducătorul unui autoturism înmatriculat în județul Cluj, un bărbat în vârstă de 62 de ani din Dej, în timp ce se deplasa dinspre Dej spre Baia Mare, ajuns pe raza localității Cășeiu, a izbit în plin un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din localitate, angajat în traversarea regulamentară a drumului, prin loc marcat și semnalizat corespunzător cu trecere pentru pietoni, informează dej24.ro

În urma impactului, pietonul a fost grav rănit, acesta intrând de mai multe ori în stop cardio-respirator. Personalul de pe ambulanță a fost nevoit să-i aplice mai multe menevre de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul a decedat.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Vezi video aici:

În urma cercetărilor, oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele exacte ale producerii accidentului.

 

error: Content is protected !!