(Foto) Cluj Arena pregătită pentru meciul România-Danemarca. Vezi cum arată gazonul:

Updated on martie 17, 2017 Cluj Arena găzduiește peste 9 zile meciul dintre România și Danemarca, iar administratorii arenei fac tot posibilul ca gazonul să se prezinte în condiții excelente.

Terenul de joc se prezintă deja în condiții foarte bune, răspunzând pe deplin exigențelor Uniunii Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA) și Federației Române de Fotbal, anunță reprezentanții Consiliului Județean.

stiri cluj gazon cluj arena romania danemarca

„Din dorința însă de a oferi spectatorilor precum și tuturor suporterilor celor două naționale șansa de a se bucura de un spectacol fotbalistic derulat în cele mai bune condiții, reprezentanții Direcției de Administrare și Exploatare a Stadionului Cluj Arena din cadrul Consiliului Județean continuă seria operațiunilor menite să asigure o suprafață de joc de cea mai bună calitate.

În acest scop, gazonul a fost supus unor serii de operațiuni convenite cu reprezentanții UEFA, care au efectuat o vizită pe stadionul emblemă al Clujului, intervenții ce au vizat în principal nisiparea, vertidrenarea, supraînsămânțarea și fertilizarea gazonului.

(Foto) Cluj Arena pregătită pentru meciul România-Danemarca. Vezi cum arată gazonul: 1 (Foto) Cluj Arena pregătită pentru meciul România-Danemarca. Vezi cum arată gazonul: 2

Totodată, pentru a menține trendul ascendent al procesului de pregătire a terenului, în perioada imediat următoare vor continua acțiunile de tundere a gazonului, operațiuni care se vor derula din două în două zile.

(Foto) Cluj Arena pregătită pentru meciul România-Danemarca. Vezi cum arată gazonul: 3

În același timp, săptămâna viitoare, fiind săptămâna care precedă desfășurarea meciului, va fi administrat un nou fertilizant menit să contribuie la creșterea calității terenului și aducerea acestuia la starea optimă”.

(Foto) Cluj Arena pregătită pentru meciul România-Danemarca. Vezi cum arată gazonul: 4

„Nu pot să fiu decât satisfăcut de faptul că eforturile noastre au fost încununate de succes, echipa națională urmând să aibă parte de un gazon de cea mai bună calitate. Îi asigur, odată în plus, pe toți iubitorii fotbalului din România și nu numai, că la ora meciului stadionul Cluj Arena va fi mai mult decât pregătit pentru un regal fotbalistic” a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

error: Content is protected !!