Cluj: „Eram sa fim spulberati de o masina incarcata cu beton care circula cu viteza foarte mare. Am fost impreuna cu copii in parcul de la capatul linie 3”

Updated on martie 20, 2017 Străzile din Cluj sunt blocate în anumite ore ale zilei dar unele camioane își găsesc timp să circule cu viteză punând în pericol viața cetățenilor.

Pe platforma domnuleprimar.ro, Filip Viorica a scris: „Domnule Primar. Vineri 17.03.2017, am fost impreuna cu copii in parcul de la capatul linie 3 si eram sa fim spulberati de o masina incarcata cu beton care circula cu viteza foarte mare.

stiri cluj strazi blocate

Cu este posibil ca pe acea strada ingusta sa circula masini de mare tonaj. In interval de o ora au trecut cel putin 10, 12 asemenea masini. Transporta beton la blocurile de pe strada SOPORULUI prin pepiniera BECAS. Sunt un adevarat pericol si distrug acea strada.

Circuland prin pepiniera nu platesc taxe de circulatie prin oras. Acele masini sunt supravegheate de politistii locali care vin in zona. Va rog sa interziceti circulatia acestor masini in acea zona deosebita. astept un raspuns”.

error: Content is protected !!