Cluj: Două noi praguri de sol au fost instalate de primărie. Viteza este limitată la 20 de kilometri pe oră

Updated on martie 20, 2017 Primăria Cluj-Napoca continuă demersurile pentru fluidizarea traficului dar și pentru siguranța pieonilor. În acest sens a amenajat două praguri de sol reducătoare de viteză pe strada Dunării, la numărul 152 și pe strada Ciocârliei, la numărul 16.

Cele două praguri de sol au fost instalate la cererea cetățenilor din zonă și au fost semnalizate cu indicatoare rutiere specifice, de tipul “Limitare de viteză la 20 km/h” și “Denivelare pentru limitarea vitezei” informează citynews.ro.

Cluj: Două noi praguri de sol au fost instalate de primărie. Viteza este limitată la 20 de kilometri pe oră 1

Pentru siguranța în trafic clujenii cer primarului amplasarea și de oglinzi.
Pe platforma domnuleprimar.ro Mic Adrian-Ovidiu a scris:

„As vrea sa stiu daca este posibila montarea unei oglinzi rutiere la intersectia strazilor Zorilor cu Sighisoarei (este intersectie de 90 de grade, cu vizibilitate aproape 0).Intersectia se afla aproape de fosta Scoala Generala nr 10.

De asemenea se impune si montarea unor stalpi , doar pe Strada Gheorghe Dima, de o parte si de alta a aceleasi intersectii, in colturile intersectiei, pentru a nu se parca, parcare care de asemenea reduce vizibilitatea la aproape 0.In speranta unei resolvari pozitive, astept rapunsul dumneavostra si va doresc numai bine”.

Pe acceiași platformă CODOREAN CALIN a scris:

Cluj: Două noi praguri de sol au fost instalate de primărie. Viteza este limitată la 20 de kilometri pe oră 2
„Domnule primar va rog insistent sa dispuneti montarea de oglinzi la intersectia strazilor TULCEA cu DUNARII deoarece este practic imposibila asigurarea din cauza masinilor parcate pe trotuar.

Apropo de masinile parcate pe trotuar vreau sa va amintesc ca in campania electorala ati promis verificarea situatiei terenului de sub garajele din dreptul imobilului Tulcea 29 si realizarea mai multor parcari pentru ca avem mari probleme cu parcarea in aceasta zona Sperand ca cererile mele vor fi solutionate va multumesc anticipat. ”

error: Content is protected !!