(Foto) Accident Cluj: Pieton lovit pe trecere. „S-a așezat pe trotuar era plin de sânge pe mana si pe fata cred ca ii lipseau si ceva dinti era plin de sânge la gura si la ochi”

Updated on martie 17, 2017 Un bărbat a fost lovit în această după-amiază pe trecerea de pietoni de la Iulius. Potrivit martorilor, pietonul traversa pe culoarea roșie când a fost lovit de mașină.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujBalmus Raul Dacian a postat o fotografie cu mesajul: „Pieton lovit la trecerea de la Iulius, trecea pe roșu”

stire accident cluj pieton lovit iulius

Tania P. Alexia Am trecut pe acolo fix cand domnu o fost lovit si s-a așezat pe trotuar era plin de sânge pe mana si pe fata cred ca ii lipseau si ceva dinti era plin de sânge la gura si la ochi , vorbea batranu era conștient

Tania P. Alexia Eu sunt de acord cu prudenta celui de la volan ,perfect de acord , da domle cand ai rosu la pieton stai naibii la stop nu ti-o cauta singur , acuma din cauza lui altu are dosar sau permis suspendat ca un pieton nu si-o respectat culoarea semaforului , asa cum respectam noi șoferii culoarea rosie, sa respecte si ei . Aceleași obligații le au ca noi .
Paul Rus nu rămâne fara permis! se deschide dosar penal va fi găsit nevinovat si gata (Foto) Accident Cluj: Pieton lovit pe trecere. „S-a așezat pe trotuar era plin de sânge pe mana si pe fata cred ca ii lipseau si ceva dinti era plin de sânge la gura si la ochi” 1🙂 nu ii apare pe cazier atat timp cat va fi găsit nevinovat daca la asta va referiți toți cu dosarul penal.
(Foto) Accident Cluj: Pieton lovit pe trecere. „S-a așezat pe trotuar era plin de sânge pe mana si pe fata cred ca ii lipseau si ceva dinti era plin de sânge la gura si la ochi” 2
(Foto) Accident Cluj: Pieton lovit pe trecere. „S-a așezat pe trotuar era plin de sânge pe mana si pe fata cred ca ii lipseau si ceva dinti era plin de sânge la gura si la ochi” 3
Revenim cu detalii!

 

error: Content is protected !!