(Foto) Accident Cluj: Cu BMW-ul în gard, într-o poziție nefirească

Updated on martie 13, 2017 Sâmbătă noapte un accident mai puțin obișnuit a avut loc pe raza localității clujene Corpadea. Doi tineri au ajuns la spital după ce au intrat cu BMW-ul în gardul unei case.

Cei doi circulau în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un autoturism BMW, pe direcția Mociu – Apahida, la volanul autoturismului fiind un tânăr de 26 de ani din Geaca. Alături de el, în mașină, se afla un tânăr de 19 ani din Apahida, informează someseanul.ro.

(Foto) Accident Cluj: Cu BMW-ul în gard, într-o poziție nefirească 1

(foto: Mircea M.)

În jurul orei 3 dimineața, teribilismul și lipsa de experiență și-au spus cuvântul. Șoferul de 26 de ani a apăsat prea tare pedala de accelerație, a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă.

Mașina a zburat practic de pe șosea și s-a izbit violent de gardul unei case, ”aterizând” apoi în poziție aproape verticală pe un stâlp de electricitate.

Potrivit anchetatorilor, accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a celor doi, care au fost preluați de ambulanțe și transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

(Foto) Accident Cluj: Cu BMW-ul în gard, într-o poziție nefirească 2

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!