Cluj: ATENȚIE! „Mi s-a furat benzina din rezervor, in timpul noptii, in cartierul Manastur, zona Kaufland”. Vezi cum au operat hoții:

Updated on martie 17, 2017 În Cluj se reclamă faptul că a apărut o bandă de hoți care fură benizna din rezervoarele mașinilor. Deja s-a întâmplat în cartierul Mănăștur.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujSeptimiu Obrejan  a scris: „Dragi colegi de drum,
Va informez in scop preventiv din ceea ce am patit eu cu o seara-doua in urma. Dragut, frumos si discret, in timpul noptii, in cartierul Manastur, zona Kaufland, mi s-a furat benzina din rezervor.

stiri cluj furt benzina masini manastur

Pe sub masina mi s-a scos tubul flexibil care intra in rezervor si s-a extras combustibilul. Ideea facea ca nu prea aveam benzina in rezervor oricum voiam sa alimentez, insa totusi observasem azi becul aprins si ma gandeam totusi cum asa de repede am consumat, insa cand am dat sa alimentez dupa ce am pus pompa in furca la loc, vad balta de benzina sub masina, apucasem sa bag vreo 12 litri.

Mi-a lasat furtunul ce duce de la buson nefixat in rezervor astfel toata benzina s-a revarsat sub masina. Dupa am mers la service, iar acolo mi-au zis baietii ca nu sunt primul care pateste asa ceva, de fapt ei m-au luminat asupra cauzei problemei.

Nu credeam ca exista specimene care sa se preteze si la asa ceva. Impartasesc asta cu voi cu scopul sa fiti cu ochii “mai in 4”. Am ramas surprins la ce duce mintea romanului”.

 

Laura Laurici Metoda asta “veche” , am auzit-o relatată de un șofer de tir,că se “folosea” ,in parcările neiluminate ,de pe autostrăzi ! Dar la mașina mică,in oraș,raman sincer surprinsă ,de ce sunt oamenii in stare !!

Gall Levente Asa ceva nu as fi crezut ca le trece prin cap la romani am ramas uimit dupa ce am citit

Miky M. Mihai Să zici mersi ca mie mi.a luat masina cu totu si am gasito a 2 a zi pe camp si data foc

Alex Ungur Am auzit și eu de un așa furt.
Băga sub mașina o scândură cu multe cuie, cu o cărămidă crează o pârghie și pac, au perforat rezervorul. Pun un lighean sub rezervor și pleacă. Se întorc după 15-20 min, iau ligheanul plin și pleacă.
În Dej a fost prinsă de poliție o echipa care opera asa

Alexandra Iulia Si tatal meu a patit exact la fel.Modelul e Opel Vectra,si la o Dacie(cu dacia s-a intamplat la tara)

error: Content is protected !!