PSD nu dă bani Clujului pentru ontinuarea lucrarilor la Autostrada Brasov-Tg.Mures-Cluj-Oradea tronsoanele Cluj Vest-Mihaiesti (24 km) , Suplacu de Barcau-Bors ( 64,5km) si Mihaiesti-Suplacul de Barcau (76 km)

Updated on februarie 7, 2017 Clujul este din nou ignorat de parlamentari atunci când vine vorba de bani pentru investiții. Parlamentarii PSD au respins toate amendamentele propuse de PNL, deși orașul este unul dintre cei mai mari contribuitori la bugetul de stat.

„DEZVOLTAREA CLUJULUI IN PERICOL !!

PSD nu dă bani Clujului pentru ontinuarea lucrarilor la Autostrada Brasov-Tg.Mures-Cluj-Oradea tronsoanele Cluj Vest-Mihaiesti (24 km) , Suplacu de Barcau-Bors ( 64,5km) si Mihaiesti-Suplacul de Barcau (76 km) 1

Amendamentele PNL Cluj legate de centura metropolitana, continuarea lucrarilor la Autostrada Brasov-Tg.Mures-Cluj-Oradea tronsoanele Cluj Vest-Mihaiesti (24 km) , Suplacu de Barcau-Bors ( 64,5km) si Mihaiesti-Suplacul de Barcau (76 km) AU FOST RESPINSE DE MAJORITATEA PARLAMENTARA. Multumim PSD!”, a scris pe Facebook deputatul Sorin Moldovan.

„PSD stopează dezvoltarea infrastructurii judeţului Cluj şi a întregii Transilvanii! Deviza PSD: Sfidare până la capăt!

Ieri, în cadrul şedinţei de plen comun al Camerei Deputaţilor şi a Senatului, s-a adoptat bugetul Ministerului Transporturilor în forma propusă de Guvern.

Parlamentarii PNL Cluj au depus o serie de amendamente la Legea Bugetului, la capitolul infrastructură, amendamente care se referă la finanţarea lucrărilor pentru Centura Metropolitană a Municipiului Cluj-Napoca, continuarea lucrărilor la Autostrada Transilvania, tronsonul Cluj Vest-Mihăieşti (24 km), Suplacu de Barcău-Borş (64,5 km) şi Mihăieşti-Suplacu de Barcău (76 km). Din păcate, parlamentarii PSD au dat dovadă de autism şi nu au susţinut aceste proiecte, drept urmare, toate amendamentele au fost respinse.

PNL Cluj îşi exprimă profunda dezamăgire faţă de gestul parlamentarilor PSD, în mod special a parlamentarilor PSD Cluj în frunte cu Horia Nasra, de a respinge finanţarea acestor proiecte de o importanţă majoră nu doar pentru cetăţenii judeţului Cluj ci pentru cetăţenii întregii Transilvanii. PSD a arătat încă o dată că pentru ei nu a contat încrederea şi votul acordat de cetăţeni şi demonstrează că ei susţin doar legile şi proiectele care îi favorizează, iar acest lucru s-a putut observa şi prin modificarea Codului Penal şi de Procedură Penală din zilele trecute.

Suntem curioşi să ştim care este părerea cetăţenilor care au acordat în 11 decembrie votul lor celor de la PSD iar acum constată că acest partid îi sfidează sistematic”, se arată într-un comunicat transmis de PNL Cluj.

error: Content is protected !!