De ce? „Clujul subvenționează anual cel puțin un județ precum Teleormanul. Clujul se dezvoltă, iar Teleormanul stă pe loc” Vezi explicația:

Updated on aprilie 19, 2017 Mania controlului, de moștenire fanariotă, face ca în județele din Sud șefii locali să înabușe orice manifestare a spititului de inițiativă. Așa se face că oamenii de acolo stau pe loc, rămân în așteptare și nu fac bani. Se spune că ardelenii sunt înceți iar sudiștii mai „rapizi”. Dar când compari Clujul cu Teleormanul, cu rapiditate, trebuie să îți verifici portofelul, niciodată nu știi ce ordonanță a mai dat Liviu Dragnea.

Pe Facebook, Adrian Papahagi a scris: „Simplificând, putem spune că un județ precum Clujul subvenționează anual cel puțin un județ precum Teleormanul.

De ce? „Clujul subvenționează anual cel puțin un județ precum Teleormanul. Clujul se dezvoltă, iar Teleormanul stă pe loc” Vezi explicația: 1

Cu toate acestea, Clujul se dezvoltă, iar Teleormanul stă pe loc, ceea ce ne arată că solidaritatea clujenilor cu compatrioții lor de la Dunăre este de fapt deturnată de Dragnea & camarila.Dragnea nu se mulțumește însă cu deturnarea banilor destinați de clujeni solidarității teritoriale cu Teleormanul, ci blochează și centura Clujului, finanțată în principal cu fonduri UE, ca răzbunare pentru revolta clujenilor împotriva ciumei roșii.

Cât vei mai abuza, Dragnea, de răbdarea noastră?
_____________________
PS: Nu este vorba de clujeni contra teleormăneni. Suntem cu toții cetățeni ai acestei țări și vrem același lucru: un trai decent, drumuri bune, servicii publice corecte. E vorba de o mafie care a menținut Teleormanul și alte județe în sărăcie, persecutând totodată Clujul. Clujeni sau teleormăneni, avem interesul ca această mafie să dispară”.


Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!