Cluj vs București. Primarul Gabriela Firea închide școlile până vineri. Ar trebui închise și la noi?

Updated on ianuarie 10, 2017 Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a decis ca școlile să rămână închise miercuri, joi și vineri din cauza temperaturilor scăzute (-12 grade) și a ninsorilor. La Cluj se anunță -13 grade cu ninsori. Ar trebui închise școlile și la noi?

Gabriela Firea a declarat că a luat legătura cu specialiştii în meteorologie şi că s-a consultat cu ministrul educaţiei, cu inspectorii şcolari, cu directorii de şcoli, cu medici, cu părinţi şi că, în urma discuţiilor, concluzia este foarte clară:
(Cluj)
Cluj vs București. Primarul Gabriela Firea închide școlile până vineri. Ar trebui închise și la noi? 1
(București)
Cluj vs București. Primarul Gabriela Firea închide școlile până vineri. Ar trebui închise și la noi? 2
„Având în vedere condiţiile meteorologice, şcoala ar putea începe raţional vineri ceea ce ar fi neplăcut pentru că este o zi de sfârşit de săptămână”.

„Toate cursurile să înceapă luni, 16 ianuarie, când se vor deschide toate creşele, grăniţele, şcolile şi liceele din Bucureşti”, a spus primarul general, citată de digi24.ro

În privinţa universităţilor fiecare universitate va lua propria decizie şi o va anunţa pe site, a spus Firea.

În țară școlile vor fi închise, marţi, în 22 de judeţe şi în Capitală, iar, parţial, cursurile vor fi suspendate în alte nouă judeţe, în timp ce, miercuri, cursurile vor fi suspendate în totalitate doar în judeţul Argeş şi în Bucureşti, din cauza temperaturilor extrem de scăzute, anunţă Ministerul Educaţiei,

error: Content is protected !!