Aeroportul Cluj. DISPERARE! 42 de ore întârziere pentru un avion Wizz! „Nu stii cum se poate numi !!!! 42h si nu stim sigur daca plecam”

Updated on ianuarie 9, 2017 Probleme mari pentru pasagerii unei curse Wizz Air care sunt blocați pe aeroport de 42 de ore. Zborul a fost reprogramat de trei ori pana acum.

Pe Facebook, Ioana Oana a postat o fotografie cu mesajul: „Nu stii cum se poate numi !!!! 42h si nu stim sigur daca plecam. Suntem cu zbor Wizz reprogramat de 3 ori cu tóate procedurile facute de 3 ori.

Prima data au spus ca un motor nu porneste, a doua oara ca a înghețat avionul și acum ar trebui sa plecam la 11;30 și ne pregătesc apa și cornul”.

Aeroportul Cluj. DISPERARE! 42 de ore întârziere pentru un avion Wizz! „Nu stii cum se poate numi !!!! 42h si nu stim sigur daca plecam” 1

Wizz Air a avut probleme azi-dimineață și la Otopeni, informează digi24.ro. Zeci de oameni au fost ţinuţi mai bine de patru ore într-un avion Wizz Air. Aeronava trebuia să decoleze la ora șase dimineaţa de pe aeroportul Otopeni spre Roma, însă nici până la ora 10:00 acest lucru nu s-a întâmplat.

Cătălin Voinea, pasager: „Zborul era programat pentru ora 6:00. La început, probleme cu bagajele, încurcate la cală, problema s-a rezolvat după o oră. Apoi a înghețat una dintre uși, au venit la fața locului niște echipaje.

Inginerul nu știa ceea ce trebuia să facă, a venit cu două ore întârziere, singur, și abia după trei ore restul echipei. Sunt copii mici care de patru ore au stat jos, n-au băut, n-au mâncat, plecați cu noaptea-n cap, oameni care au venit din Piatra Neamț, Iași, Brașov.

Așteptăm noutăți. Acum ne-au adus din nou în aeroport, Responsabilii companiei spun că nu e vina lor, atâta tot. Acum suntem in aeroport, Dacă sunăm la Wizz Air, nu răspunde nimeni, cheltuim zeci de euro”.

Reprezentanții aeroportului Henri Coandă spun că printre pasageri s-au aflat și persoane recalcitrante.

error: Content is protected !!