(Last Updated On: January 9, 2017)

Probleme mari pentru pasagerii unei curse Wizz Air care sunt blocați pe aeroport de 42 de ore. Zborul a fost reprogramat de trei ori pana acum.

Pe Facebook, Ioana Oana a postat o fotografie cu mesajul: „Nu stii cum se poate numi !!!! 42h si nu stim sigur daca plecam. Suntem cu zbor Wizz reprogramat de 3 ori cu tóate procedurile facute de 3 ori.

Prima data au spus ca un motor nu porneste, a doua oara ca a înghețat avionul și acum ar trebui sa plecam la 11;30 și ne pregătesc apa și cornul”.

Aeroportul Cluj. DISPERARE! 42 de ore întârziere pentru un avion Wizz! „Nu stii cum se poate numi !!!! 42h si nu stim sigur daca plecam” 1

Wizz Air a avut probleme azi-dimineață și la Otopeni, informează digi24.ro. Zeci de oameni au fost ţinuţi mai bine de patru ore într-un avion Wizz Air. Aeronava trebuia să decoleze la ora șase dimineaţa de pe aeroportul Otopeni spre Roma, însă nici până la ora 10:00 acest lucru nu s-a întâmplat.

Cătălin Voinea, pasager: „Zborul era programat pentru ora 6:00. La început, probleme cu bagajele, încurcate la cală, problema s-a rezolvat după o oră. Apoi a înghețat una dintre uși, au venit la fața locului niște echipaje.

Inginerul nu știa ceea ce trebuia să facă, a venit cu două ore întârziere, singur, și abia după trei ore restul echipei. Sunt copii mici care de patru ore au stat jos, n-au băut, n-au mâncat, plecați cu noaptea-n cap, oameni care au venit din Piatra Neamț, Iași, Brașov.

Așteptăm noutăți. Acum ne-au adus din nou în aeroport, Responsabilii companiei spun că nu e vina lor, atâta tot. Acum suntem in aeroport, Dacă sunăm la Wizz Air, nu răspunde nimeni, cheltuim zeci de euro”.

Reprezentanții aeroportului Henri Coandă spun că printre pasageri s-au aflat și persoane recalcitrante.