Updated on ianuarie 20, 2017 Primăria face eforturi tot mai mari pentru a încuraja cetățenii să renunțe la mașinile personale și să folosească transportul în comun, dar acest lucru creează alte probleme.
Numărul mic de autobuze și numărul mare de oameni face ca mijloacele de transport în comun să fie supraaglomerate.
„Domnule primar, inteleg sugestia si masurile luate pentru a incuraja cetatenii sa mearga cu mijloacele de transport in comun, dar dimineata intre orele 6:50 – 10 dinspre Manastur, zona Billa, pana in centru se circula ca si cu trenul indian.
O persoana care a suferit o fractura in ultimii ani, nu poate sa mearga cu autobuzul fara a-si pune sanatatea in pericol. Cand a fost vorba de biciclete pentru politia locala, seful lor a zis ca in Cluj nu exista infratructura si ca si-ar pune viata in pericol. Cetatenii nu si-o pun?
Legat de problema bicicletelor. M-am inscris pentru un card de 4 luni si inca nu am primit raspuns. Am fost si la primarie si mi s-a spus ca nu s-au mai printat.
Care ar fi solutia, macar pentru a putea folosi bicicletele, deoarece prefer sa imi pun viata in pericol cum a spus seful politiei locale, decat sa ma bat pe autobuz”, a scris, pe platforma domnuleprimar.ro, Mihai Turcan.